Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?
nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,
.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]
csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.
Bocs!Az utolsó vagyok!Olyan kis buta vagyok,mert csak utólag olvastam!
Szóval abban is mész férjhez,meg nem is!Olyan is lesz a ruha,meg nem is!
Én nem engednék!Az a nap rólam és a szerelmemről szól,nem z anyósomról!Mellesleg,ha tényleg lányaként szeret ettől nem fog megutálni!
hát, el nem fogjátok hinni, még nekem sem sikerült, de megmenekültem...
ugyebár van a páromnak egy nővére és neki is van egy lánya, 15 éves. igazából a nővérével sosem voltunk jóban, amolyan köszönőviszony, szia, hogy vagy és ennyi. történt azonban mostanában, hogy a párom nagyon idős nagymamája otthonba került és eladták a házát(a pénzt félretették az otthon fizetésére). lényeg a lényeg az egészből hatalmas családi vita lett, a párom a szülei mellett állt ki és nagyon összeveszett a nővérével(végül aztán nem a nővérének lett igaza). aztán a nővére, gondolom bosszúból kitalálta, hogy nehogymár az ő családi örökségükben én menjek férjhez(kb 3 hete volt, még érintetlen volt a ruha), mert ő azt a saját lányának kéri, őt illeti meg. meg kell mondjam nemigen tiltakoztam az ötlet ellen. az anyósom meg persze millió bocsánat közepette végül odaadta neki a ruhát, mert mégiscsak az unokája, stb. az anyósommal szemben nagyon megbocsátó voltam, a párom nővérének pedig egy kis sértődöttség és máris azt érezte, hogy az elégtétel sikerült. azóta kibékültek nagyjából(fogalmazzunk úgy, hogy együtt tud lenni a család nagy vita nélkül).
azóta már megvarrattam azt a ruhát, amit belinkeltem, ugyanolyan színű övvel és abban megyek férjhez. bár beadtam végül a derekam így belegondolva eszméletlen mázlim volt, még a családi veszekedés ellenére is.
utolsó válaszoló
örülök, hogy végül "jól sült el" a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!