Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
Mond meg neki kedvesen,hogy tudod,hogy az az álma ami,de neked is van egy álmod és te azt szertnéd megvalósítani!Hogy nem rombolj le az álmaidat! Ennyi,ha ebből nem ért akkor semmiből!
2010. jan. 16. 19:03
 102/112 anonim ***** válasza:
100%

Bocs!Az utolsó vagyok!Olyan kis buta vagyok,mert csak utólag olvastam!

Szóval abban is mész férjhez,meg nem is!Olyan is lesz a ruha,meg nem is!

Én nem engednék!Az a nap rólam és a szerelmemről szól,nem z anyósomról!Mellesleg,ha tényleg lányaként szeret ettől nem fog megutálni!

2010. jan. 16. 19:13
 103/112 anonim ***** válasza:
100%
Neki már teljesülhetett az álma a saját esküvőjén.
2010. jan. 17. 13:00
 104/112 MARIANN06 ***** válasza:
Na volt már az esküvő?
2010. jan. 27. 14:34
 105/112 A kérdező kommentje:
jajj, dehogy, augusztus elején lesz. de köszi az érdeklődést!
2010. jan. 28. 11:12
 106/112 anonim ***** válasza:
100%
Pf, fel ne vedd! MOnd meg neki udvariasan, hogy neked más milyen az ízlésed! Szerintem, a párod támogat ebben.. :)
2010. ápr. 27. 17:47
 107/112 anonim ***** válasza:
na mi lett a ruhával?:)
2010. aug. 8. 13:55
 108/112 A kérdező kommentje:

hát, el nem fogjátok hinni, még nekem sem sikerült, de megmenekültem...

ugyebár van a páromnak egy nővére és neki is van egy lánya, 15 éves. igazából a nővérével sosem voltunk jóban, amolyan köszönőviszony, szia, hogy vagy és ennyi. történt azonban mostanában, hogy a párom nagyon idős nagymamája otthonba került és eladták a házát(a pénzt félretették az otthon fizetésére). lényeg a lényeg az egészből hatalmas családi vita lett, a párom a szülei mellett állt ki és nagyon összeveszett a nővérével(végül aztán nem a nővérének lett igaza). aztán a nővére, gondolom bosszúból kitalálta, hogy nehogymár az ő családi örökségükben én menjek férjhez(kb 3 hete volt, még érintetlen volt a ruha), mert ő azt a saját lányának kéri, őt illeti meg. meg kell mondjam nemigen tiltakoztam az ötlet ellen. az anyósom meg persze millió bocsánat közepette végül odaadta neki a ruhát, mert mégiscsak az unokája, stb. az anyósommal szemben nagyon megbocsátó voltam, a párom nővérének pedig egy kis sértődöttség és máris azt érezte, hogy az elégtétel sikerült. azóta kibékültek nagyjából(fogalmazzunk úgy, hogy együtt tud lenni a család nagy vita nélkül).

azóta már megvarrattam azt a ruhát, amit belinkeltem, ugyanolyan színű övvel és abban megyek férjhez. bár beadtam végül a derekam így belegondolva eszméletlen mázlim volt, még a családi veszekedés ellenére is.

2010. aug. 9. 13:14
 109/112 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló

örülök, hogy végül "jól sült el" a dolog:)

2010. aug. 9. 20:32
 110/112 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg mák volt, de nagyon örülök, hogy ilyen jól jöttél ki a dologból és hogy a családi vitát is lezártad ezzel. Pár év múlva talán ugyanebben a témában adsz tanácsot a lánynak :D
2010. aug. 9. 20:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!