Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/112 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem is vagy hazudj egy aljasat hogy megsemisült ruha vagy ilyesmi ha képes vagy rá, de nem értem hogy lehetsz alapbol ilyen már bocsi de szemét mivel másnak nem jut szeretö család föleg nem egy szretö anyós és csak anyi lenne hogy felveszel egy ruhát... szánalmas aki enyire nem becsüli meg magát...
2010. jan. 13. 18:25
 22/112 anonim ***** válasza:
69%
Es a tobbi fianak a felesege?Miert nem orajuk adja?Miert neked kell lenni a szenvedo alanynak?:-)De amugy nem valaszoltal a kerdesre, a pasid mit szol hozza?
 23/112 A kérdező kommentje:
amúgy ikrek vagyok és általában a sarkamra állok, de most komolyan nem tudom mit csináljak.
 24/112 anonim ***** válasza:
67%
18.25.-ös gratulálok...
2010. jan. 13. 18:26
 25/112 anonim ***** válasza:
80%

Anyósod már most elkezdett téged irányítani. ha hagyod, akkor régen rossz!

Most még "csak" azt mondja, hogy mit vegyél fel. Legközelebb majd abba is beleszól, hogy hol lakjatok, milyen legyen a hálószobában a függöny, hogyan csináld a rántást, hogy a kisfiának az a legjobb legyen, mi legyen az unoka neve...

2010. jan. 13. 18:26
 26/112 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen alapon az anyóst is szidhatnánk, hogy egy ruha miatt tönkretenné a menye nagy napját.
2010. jan. 13. 18:27
 27/112 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem erdekel mit mondtok, miert lenne szemet????Azert mert szep ruhaban akar megeskudni?Es retro ide vagy oda, ez a ruha egy oborzalom.Miert kene ebben megeskudnie???
2010. jan. 13. 18:27
 28/112 anonim ***** válasza:
100%

nem értek egyet az előzőekkel! nem a ruha számít- igen a hétköznapokban!!!

De ilyen eseményen??? Ez a Te napod, a te álmod! Már pici korom óta arról álmosom h milyen gyönyörű ruhám lesz. Ezt magyaráz el neki, s nemtom milyen a színe de a képen sárgás, mond h a szjne nem tetszik, meg h neked más az ízlásed, s kezdj el esküvői ruhákat nézegetni, esetleg egy képet hagyj kinn az asztalon h lássa.

Az az ő napja volt, de most nem ő és nem a ruhája a főszereplő, hanem TE!

S beszélj a pároddal is, próbáljatok együtt hatni rá. Sok sikert!!! S majd írj h mik a fejlemények!

2010. jan. 13. 18:28
 29/112 anonim ***** válasza:
100%
Csak megérti, ha jóban vagytok.
 30/112 A kérdező kommentje:

egyik fia nem házasodott még meg, a másik fiának a felesége pedig szintén nem fért bele, meg vele nem is voltak annyira jóban.

tönretenni meg nem akarom, biztos rosszul esne neki.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!