Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
74%

hát én valahogy úgy érzem így messziről, hogy nem egy agresszív fajta anyós. ha neked nem nagy áldozat vedd fel. ha van egy csomó pénzetek, akkor meg vegyél egy másikat is.

ha egyetértesz azokkal a hozzászólásokkal, hoyg a te nagy napod....( én nem értek egyet- nem teljesen) akkor meg ne vedd fel, de neked kell eldönteni.

és tudod mit? igenis vedd fel és vegyél fel másikat is, csinálj divatot belőle, a retro tényleg divat, és kell annál nagyobb flanc mit két ruha?? na az egyik ingyen van. fogd fel így és akkor nem fog megbántódni hidd el . írjál privit ha gondolod, még fel is hívhatsz, visszahívlak úgyis ingyen telózok vezetékesre du. négy után, szóval beszéld ki magadból, alszol párat és minden jó lesz.

2010. jan. 13. 18:36
 42/112 anonim ***** válasza:
84%
Fényképeztesd le magad benne a férjeddel és ennyi.
2010. jan. 13. 18:36
 43/112 anonim ***** válasza:
88%

Szegény, nem sok lehetőséged van:

1. Te is kihízol belőle (ez ugye nem túl szerencsés)

2. Megmondod neki szépen, de egyértelműen, hogy te már kinéztél egy másik ruhát, és te a saját álmaidat szeretnéd megvalósítani.

Ha most nem állsz a sarkadra, még nagyon sok problémád lesz! Majd jön az, hogy az anyós úgy képzeli, hogy ott lakjatok, az anyós úgy képzeli, hogy bla bla bla, és ez persze neki az álma, hogy mondhatnál ellent?

Ő csak egy anyós, úgyhogy állj ki magadért, mert egész életedben bánnád, ha abban a ruhában mennél férjhez.

2010. jan. 13. 18:37
 44/112 anonim ***** válasza:
38%
És ha próba közben szakadna el rajtad?
2010. jan. 13. 18:39
 45/112 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mondd meg neki, hogy a fotózás egy részén ebben a ruhában leszel (hogy oda tudja tenni a saját esküvői fotója mellé a képet), de a polgári, és a templomi szertartáson egy másik ruhában leszel, mert Te azt már kinézted, az királylányos/vagyány... behelyettesítendő.

Egyébként ez a Te napod, neked és a párodnak kell boldognak lenned.

Szerintem.

2010. jan. 13. 18:40
 46/112 anonim ***** válasza:
23%
Ez a ruha nagyon is szép.Ha van annyi pénzed,hogy egy másik ruhára százezreket kiadj, és nem hiányzik ez a pénz a közös életetekből,akkor utasítsd vissza. Ha viszont a pénznek lenne jobb helye is,akkor a józan ész azt diktálja,hogy fogadd el a ruhát.Alakítsd az alakodra,akár a nyakán is változtathatsz.
2010. jan. 13. 18:44
 47/112 anonim ***** válasza:
92%

nem tudom, lehet hogy ez nem megoldható, de megpróbálhatnád esetleg a következőt: veszel magadnak egy esküvői ruhát, és azt mondod, hogy ez még anyukádé volt, cak közben valahhogy elkeveredett (ezt neked kell kigondolni)és mindig is az volt a vágyad, hogy a mamd esküvői ruhájában mondd ki a boldogító Igent

persze ez 1 eléggé idióta ötlet,sőt lehet hogy nem is kivitelezhető

ebben az esetben pedi mindd meg neki az igazat ,és pl ígérd meg neki, hogy az ötödik, vagy tizedik évfordulótokat egy esküvővel fogjátok megünnepelni, és akkor majd felveszed

így végül is életed nagy napján nem egy ilyen ocsmányságban (már bocsánat, de szerintem az)kell megjelenned, viszont 5-10 év múlva, ő is láthat maj ebben a ruhában férjhez menni

remélem tudtam segíteni, sok sikert!!! :)

2010. jan. 13. 18:44
 48/112 anonim ***** válasza:
96%

Akik azt írják, hogy: "Igen, vedd fel, legyél benne boldog" azok gondolkoznak??? De most komolyan.

Lentebb is írták már, hogy egy nőnek (legalábbis szerintem a legtöbbünknek) kiskorunk óta az az álma, hogy legyen egy szép esküvője egy SZÉP esküvői ruhával. Nem egy olyanról álmodozunk ami 20-30 éves, és az anyósunk álma volt. Oké, elhiszem, hogy az anyósnak is eleget kell tenni, de azért ez túlzás. Hogy várhatja el, hogy egy olyan ruhában menj férjhez ami nem tetszik neked? Ha felvennéd csak feszengenél benne.

Mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de ez a TE és a PÁROD napja lesz, ne szóljon ilyenekbe bele. Segédkezzen az előkészületeknél, a dolgok intézésében, de azért a ruhát amit neked kell viselned egész nap, azt nehogy már ő találja ki...

2010. jan. 13. 18:46
 49/112 anonim ***** válasza:
91%
Nekem tetszik az utolsó ötlet.
2010. jan. 13. 18:47
 50/112 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy arra, amit szeretnél, mondd, hogy anyukád álma vagy a nagymamád utolsó kívánsága volt.
2010. jan. 13. 18:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!