Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?
nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,
.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]
csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.
át tud öltözni szervezés kérdése. a hajról csak annyit, hoyg ha rendesen van lakkozva a ruha fel-le vételtől semmi baja nem lesz, ha meg nem egy belőtt frizura akkor van fésűje, én is támogatom, hogy a mamának is legyen meg az öröme.
és ne ijesztgessük már azzal, hogy az anyósa mi mindenbe fog beleszólni. mit tudjuk mi azt?
utolsó vagyok
ne, ne hagyd már magad
neked nem az anyósod álmát kell valóra váltanod, hanem a sajátodat!!! bánni fogod, ha nem TE választod ki a ruhádat! Tudod, milyen jó érzés menyasszonyi ruha szalonokba járkálni és nézelődni meg próbálgatni?:))))
kedves 19. 18-as, nem tudjuk megnyitni a képet, tedd fel valahogy még egyszer.
de ha két ruha lesz nem kell hozzányúlni, bár az ujját levenni nem olyan nagy beavatkozás, de a hátát megnyitni már az, ne felejtsük el nem mai anyag.
és ha a mama képet szeretne, akkor ha az a ruha mégsem az a ruha??
ha felveszed vedd ahogy van. igaz, a Te általad nézett tök más, megnéztem és mindent elolvastam amit írtak.
egy biztos, nem hagytunk magadra.
ok, most jön a kép, köszöni mindenki.
sajna most át kell adnom a gépet, de ez a kérdés talán rekordot fog dönteni a válaszok számában, holnap tutira jövök olvasni :-))
én díjazom, hogy a kérdező egyáltalán meg szeretne felelni az anyósának.és úgy tűnik az egyénisége feláldozása nélkül ezt meg is lehet oldani.
Nekem nagyon tetszik az az elképzelés,amit az egyik hozzászóló varrna az anyós ruhájából.Add Istenem,hogy az anyós belemenjen az átalakításba,mert szerintem az nagyon szép lenne.
Az tény,hogy az ízlésetek totál más a mamával.Amit te kinéztél az nagyon egyszerű,legalábbis nekem,de tényleg a te esküvőd neked kell benne jól érezni magad!
Amit az egyik hozzászóló írt az átöltözésről az elgondolkodta,vagyis szánni kell rá időt,hogy a két ceremóni között legyen annyi időd,hogy átöltözz,de szerintem a haj nem lesz probléma,a legtöbb menyasszonyi ruhába,amit láttam alulról kell belebújni vagyis belelépni.Persze ez nagyon ruhafüggő,de megoldható.
igen, nyárra tervezzük.
nagyon tetszenek az átalakítási ötletek. amúgy a ruha hátul gombos, de uszálya nincs, mint ennek a képen, de a szoknya maga ilyen, körbe ugyanígy van díszítve.
a gombok helyére szerintem be lehet rakni fűzőt és az ujjait is le lehet venni. és akkor a nagy buggy is eltűnik a vállásról. amúgy hófehér teljesen. alá egy baroncs, hogy szépen álljon. és levetetném a nyakát. így végülis szebb lenne. köszönöm a tippeket, sokat segítettek. és akkor a hajammal se lenne gond, mert lefelé kell levenni, és amit én kinéztem azt is alulról kell felvenni. az öltözést meg gyorsan megoldanám.
megmondom majd az anyósomnak, hogy tetszik meg minden, csak szeretném kicsit az én ízlésemnek megfelelően átalakítani. mégegyszer köszönöm, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!