Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az anyósom azt akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom azt akarja, hogy az ő ruhájában menjek férjhez. Hogy mondjam meg hogy én ezt fel nem veszem?

Figyelt kérdés

nagyon jóban vagyunk és most, hogy megolt az eljegyzés elmondta, hogy ő mindig a lányának tartogatta a ruhát, de a lánya nem fért bele, így nekem adja,

.hogy mindig az volt az álma, hogy ráhagyományozza valakire. meg hogy élete legszabb napja lesz, mikor a legkisebb fia feleségül veszi a szerelmét, aki ezt a ruhát viseli, maiben ő is megkötötte a boldog házasságát. és hogy anno ez a ruha milyen divatos volt, mindenki irigyelte, mert akkoriban nem volt pénz ám ilyenre(csak ők jó módúak voltak akkoriban), külön neki varrták a legszebb anyagból. de nagyon csúnya! kb így néz ki: [link]

csak még ráadásul a nyaka is zárt és tiszta buggyos a válla. de amúgy ugyanilyen anyag. most hogy mondjam meg neki? nem akarom megbántani.

2010. jan. 13. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
21%

engem az szíven üt, hogy "mindig az volt az álma"

ha te megvalósíthatod az álmát akkor keress valami áthidaló megoldást, alakítás, vagy a templomira felveszed a polgárira amit te néztél ki magadnak.

és legalább hadd legyen neki képe róla, hoyg rajtad van,

ma annyi hülye emberről hallani, meg rossz anyós meny kapcsolatról, ha úgy érzed jól kijöttök, ezen nehogy összevesszetek.

persze ne hagyd hogy egy az egyben ráderőszakolja, legyél diplomatikus, vagyis engedj egy kicsit. az élet végül is hidd el nem arról szól milyen ruhában voltál az esküvőn, hanem arról, hogy miklént élsz később. ha most ezt ügyesen bántás nélkül sikerül megoldani, akkor jó eséllyel indulsz a tartós kapcsolat felé mert sok múlik azon, hoyg anyóssal milyen a viszony. nem mindegy , hogy a fia, aki a férjed lesz kettőtök közt kell , hogy őrlődjön, vagy harmonikusan folyjon az élet.

sok sikert.

2010. jan. 13. 18:09
 12/112 anonim ***** válasza:
97%

18:00 vagyok.

Na figyelj!Ez ki eletenek lesz a nagy napja, a tied, vagy az anyosode?Meg kell neki mondani, tenyleg ne hagyd, hogy raderoszakoljon olyat, amit nem vennel fel szivesen.Most inkabb elrontod azert az eskuvodet-mert egy olyan ruhaban,ami nem tetszik, nem fogod jolerezni magad, az tuti-hogy anyosodnak tetsszel?Es majd utana is mindig azt fogod csinalni, amit o mond, csak h ne sertodjon meg?Majd kiheveri!Tudom, hogy nagyon gaz megmondani, de muszaj lesz.

2010. jan. 13. 18:11
 13/112 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte. Mondd meg neki, hogy bizonyára ő is tudja, hogy egy nőnek az esküvő az egyik legfontosabb esemény az életében, és mint ilyenre, szeretnél olyan ruhában menni, amit te magad választasz ki magadnak.
2010. jan. 13. 18:15
 14/112 anonim ***** válasza:
95%
Jaj, te szegény.....:(
2010. jan. 13. 18:18
 15/112 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Hát kicsit drasztikus, amit mondok, de azt hiszem ezzel okoznád a legkevesebb kárt. Van kisgyerek a családban? Na firkálja össze vagy öntse le valamivel, akkor már nem veheted fel :) Ha ezt nagyon gonosznak érzed, ne haragudj, nem annak szántam, de tényleg számomra ez lenne a legjárhatóbb út. Talán még felajánlhatsz annyit, hogy lefényképezkedtek ebben is, de neked már megvette anyukád a ruhát vagy bármit, de ne bántsd meg azzal, hogy neked ez nem tetszik. Olyan sok rossz anyós meny kapcsolat van, legalább a tiétek maradjon ilyen jó :)
2010. jan. 13. 18:18
 16/112 anonim ***** válasza:
100%
Amugy bocsi az offert, de nem merleg veletlenul a csillagjegyed?Mert en az vagyok, es nekem is voltak ilyen problemaim(marmint hogy inkabb rahagytam vmit xyra, csak h ne kelljen vele vitatkozni meg nehogy megsertodjon, aztan meg engem evett a penesz)De mar leszokoban vagyok, es sokkal jobb igy!Szoval csak batorsag:-)
2010. jan. 13. 18:19
 17/112 anonim ***** válasza:
89%
Ha fontos neki az a ruha, csak még jobban fog haragudni, ha tönkreteszitek.
2010. jan. 13. 18:20
 18/112 anonim ***** válasza:
85%
Véleményem szerint,ez a ruha nagyon szép,de ha Neked ennyire nem tetszik,és annyira jóban vagy az anyóssal akkor szerintem meg tudod Vele beszélni,h Te más ízléssel rendelkezel és egészen más tipúsú ruhát képzelsz magadnak az életed legnagyobb eseményére.Ha igazán jó a kapcsolat akkor a mami ezt meg fogja érteni.(Magánvélemény a retro van a divatban)
2010. jan. 13. 18:21
 19/112 A kérdező kommentje:
csak már 55 éves, van 3 fia meg egy lánya, aki nem fért bele és most végre én...meg se mertem szólalni. nem akarom megsértegetni, tiszta lelkes. esetleg megpróbálom megbeszélni vele, hogy a templomban legyen ez, aztán amit én kiválasztottam, de ez is olyan hülyén veszi ki magát. meg csak álltam ott mint egy idióta, miközben rámadta és persze bólogattam, hogy igen persze, nagyon szép volt. most meg mondjam, hogy ez az én napom és magamnak akarok választani?
2010. jan. 13. 18:23
 20/112 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Te esküvőd lesz, a Te megismételhetetlen nagy napod. Üljetek le és beszéljétek meg, hogy valóban szép volt a ruha, de ma már más a divat, Te nem ilyenről álmodoztál mielőtt megkérték a kezed. Azonban az nagyon jó ötlet, hogy ebben a ruhában is csináltassatok egy fotót a mamának.

Sajnos az én anyósomnak is voltak elképzelései. Fehér miniruha fehér lakkcsizmával, én meg 6 hónapos terhes voltam. Mondtam, nem röhögtetem ki magam. Mire megszületett az unokája megbékélt.

2010. jan. 13. 18:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!