Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem értem a vendégeinket! Ez tényleg sértő a gyerekes családokra nézve?
Savanyú a szőlő ? Most nyáron lesz a nagy nap, már nagyjából le is van szervezve és nagyon várjuk. Eddig egy család jelzett vissza hogy nem tudják megoldani a gyerekelhelyezést ,de ők sem sértődtek meg.
Úgy látszik kultúrembereket hívunk meg akik tudják minek mikor van ideje. Az eleve diliseket ,alkeszokat meg se hívjuk ,így is lesznek bőven sokan.
"Savanyú a szőlő ? Most nyáron lesz a nagy nap, már nagyjából le is van szervezve és nagyon várjuk. Eddig egy család jelzett vissza hogy nem tudják megoldani a gyerekelhelyezést ,de ők sem sértődtek meg.
Úgy látszik kultúrembereket hívunk meg akik tudják minek mikor van ideje. Az eleve diliseket ,alkeszokat meg se hívjuk ,így is lesznek bőven sokan."
Igen nagyon savanyú!!! 55 éves férfi létemre már nagyon szeretnék egyszer férjhez menni:-)))))))))))
Nlunk egyébként javasolta a vőfely, sajnos nem volt rá alkalmas hely, nem volt gond a gyerekekkel, szeretem is őket egyébként, de ez egy nagyon jő megoldás... Az a gyerek aki unatkozik az mehet oda, a gyerekek ugyis bandáznak..
Nem kötelezően be vannak oda csukva, hanem egy opció..
Ez olyan, hogy a gyerekre sértő, hogy van alkohol a lagzin, mert ő nem ihatja...
Ne foglalkozz az ilyen emberrel, szerintem ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs az
nálunk volt gyerek a lagziban és semmi atrocitásra nem emlékszem a részükről. annyi minden mással voltam elfoglalva, hogy egy-két hiszti akkor nem az én bajom volt, igazából fel sem tűnt, ha egyáltalán volt is. szülőként az mondom, hogy ha elviszem magammal a gyerekemet (nekem 4 van, így szélesebb skálán mozog az életkoruk), akkor mivel ismerem őket, tudom h mire számítsak, mire kell készülnöm. és ezt meg is teszem.....nálunk jövő augusztusban lesz lagzi,a húgom megy férjhez, hát ha ilyennel állna elő, hogy nem vihetem a srácokat, nagyjából jól pofán is röhögném....nem eszik azt a kását olyan forrón, hogy mindent a menyasszony szabhat meg (még ha sokan ebben az illúzióban is ringatják magukat). sokkal jobb buli sül ki abból, ha több ember véleménye talál meghallgatásra. Az ő napja? jah.....meg a vőlegényé.....meg az örömszülőké, meg gyakorlatilag az egész családé, akikhez-ha minden jól megy-akkor a következő 40-50 évben alkalmazkodnia kell. neki és nem az egész rokonságnak a menyasszonyhoz. ha ez nem megy, akkor majd jöhetnek a családod szapuló kérdések a gyakorira.......hagyjuk már abba.
Kérdező: én örülnék neki, ha lenne ilyen egy lagzin, nem venném sértésnek, sőt! javasolni is fogom a húgomnak! jó bulizást és sok boldogságot!
Szerintem ez egy szuper ötlet.
Én amúgy nem is vinném esküvőre a 3 éves lányomat,mármint alapesetben,de ez annyira jó ötlet,hogy erre biztos elvinném ameddig bírja.
aztán az sem mindegy, hogy milyen kapcsolatban áll a gyerek az ifjú párral. mert mondjuk, ha testvér gyerekéről van szó, őt/őket azért elég necces "kitiltani" (illetve a felügyeletet is nehezebb megoldani nyílván, meg minek is)....ha egy kollega esküvőjéről van szó, ott meg szülőként nekem lenne annyi eszem, h nem viszem el őket (talán a nagyobbakat igen, de biztosan rákérdeznék, h nem baj-e, mert hát azoknak a szerencsétlen gyerekeknek is szocializálódni kell valahol.....úgy meg egyiknek sem megy, hogy majd a youtube-on mutatunk neki esküvőt és a sajátja lesz az első, amin részt vehet.)
66os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!