Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Egyszerűen nem tudom eldönteni milyen színű legyen a hajam a nagy napon. Szerintetek melyik állt jobban? Képpel!
Figyelt kérdés
Vagy, esetleg valami más? És milyen frizurát tudnátok ehhez elképzelni? Most egy picivel hosszabb, de nem sokkal, váll alattig ér egy kicsit. Lassan kell menjek a próbára meg festésre, mondta a fodrász, hogy addig gondoljam ki mit akarok, de fogalmam sincs. Hófehér ruhám lesz.
2012. jún. 23. 19:48
2/30 anonim válasza:
Egyértelműen barna, szőkével valahogy olyan kislányos hatást keltesz, nem áll jól.
3/30 anonim válasza:
Szerintem a 2. kép, ahol világosabb a hajad jobban áll.
4/30 anonim válasza:
Szerintem a sötétbarna jobban áll.
5/30 anonim válasza:
nekem az első képen tetszett legjobban a hajad színe, a szép nagy barna szemeidhez illik az a vöröses szín. Persze ez attól is függ, hogy a párodnak melyik tetszik. Én el tudnék képzelni az arcodhoz, olyan 20-as évek beli frizurát.
6/30 anonim válasza:
En az elsot tartom legjobbnak... a masodik is OK, a harmadik vizont nem tetszik.
8/30 A kérdező kommentje:
A vőlegényem nem nagy segítség, neki hupililán is tetszenék:D
2012. jún. 23. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!