Most kezdtem el gyúrni, ti ajánlotok valamit, amit szednem kéne mellé? Mert annyi féle vitamin meg tömegnövelő meg ilyen van, hogy egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy kell-e és ha igen melyik fajta?
Figyelt kérdés
16 éves kb. 83 kiló vagyok, és a cél hogy nyárra nagy változás legyen. Lehetséges ez? Válaszotokat előre is köszönöm!2012. jan. 22. 09:18
1/3 ocsi karton válasza:
nem kel vitamin csak sok munka !
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, és ha heti háromszor járok kb. másfél órára, egy haladó edzés tervvel, mikorra várható nagyobb változás? Válaszod előre is köszi!!!
2012. jan. 22. 14:38
3/3 anonim válasza:
Nem kell tömegnövelő és vitamin: sok fehérjét tartalmazó étel: pl. tojás, hús, hal, sajt... de ehetsz bármit ezenkívül, de ne cigizz ne igyál sok alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!