Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Egyszerűen nem tudom eldönteni milyen színű legyen a hajam a nagy napon. Szerintetek melyik állt jobban? Képpel!
Vagy, esetleg valami más? És milyen frizurát tudnátok ehhez elképzelni? Most egy picivel hosszabb, de nem sokkal, váll alattig ér egy kicsit. Lassan kell menjek a próbára meg festésre, mondta a fodrász, hogy addig gondoljam ki mit akarok, de fogalmam sincs. Hófehér ruhám lesz.
ha most is ilyen fehér a bőröd, akkor szerintem a sötétebb jobb, mert a világosabb hajszínmégjobban sápasztana
de ha kicsit lebarnultál, akkor szerintem a 2.
Nekem szőkén jobban tetszel, sokkal bájosabb az arcod világosabb hajjal.
L/25
Szerintem az első messze a legjobb! Szárítsa be a fodrász, de ne olyan göndör pudlisra :) Jobb kiengedve mint kontyba ez a hosszúságú haj. Ha sokkal hosszabb lenne, lehetne félkonyt is, de így legyen kiengedve!
L22
Szerintem a sötét szín áll neked nagyon jól. Eléggé kislányos az arcod mindenképpen valami sötét színt válassz!
Sok boldogságot!
Szerintem is az első a legjobb, nagyon jól áll neked a sötétbarna, kiemeli a szemed és az arcod is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!