Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Egyszerűen nem tudom eldönteni milyen színű legyen a hajam a nagy napon. Szerintetek melyik állt jobban? Képpel!
Figyelt kérdés
Vagy, esetleg valami más? És milyen frizurát tudnátok ehhez elképzelni? Most egy picivel hosszabb, de nem sokkal, váll alattig ér egy kicsit. Lassan kell menjek a próbára meg festésre, mondta a fodrász, hogy addig gondoljam ki mit akarok, de fogalmam sincs. Hófehér ruhám lesz.
2012. jún. 23. 19:48
12/30 anonim válasza:
Nekem meg pont, hogy a 3. tetszik jobban. :)
13/30 anonim válasza:
Szerintem a második a legjobb, az első túl fakó szerintem, a sötét szerintem öregít. Az eredeti hajszíned milyen?
14/30 A kérdező kommentje:
ma 20:14
Kössz a tippet, de valami modernebbet szeretnék, meg nem igazán illene ez a frizura a dekoltált, hercegnős ruhámhoz.
Jöhetnek még válaszok, de az eddigieket is nagyon köszönöm!
Én is a sötét felé húztam, de egy páran mondták, hogy inkább legyen a természetes hajszínem, azzal nem lőhetek mellé.
2012. jún. 23. 20:22
15/30 A kérdező kommentje:
A 2. az eredeti
2012. jún. 23. 20:22
16/30 anonim válasza:
Nekem a szőkés tetszik :) A sötét öregít. Na persze azzal se tűnsz öregnek :D
17/30 anonim válasza:
kontyod lesz,vagy félig leengedve,vagy teljesen leengedett hajad? melyik tetszik jobban?
19/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom, elképzelésem sincs sajnos.
Az biztos, hogy fátylam lesz, úgy fenékig érő.
2012. jún. 23. 20:30
20/30 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!