Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem ajánlani Budapesten olyan üzleteket, ahol lehet kapni alkalmi/báli ruhákat vagy egyszerűen maxiruhákat nem túl drágán?
Szűk körű polgári esküvőm lesz, egy egyszerű, letisztult világos árnyalatú maxiruhát szeretnék, amire nem kívánok túl sokat költeni, 30ezer Ft a felső határ.
Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy hol és merre keresgéljek? Nem igazán ismerek ilyen profilú boltokat.
Előre is köszönöm szépen!
általában ahol lehet esküvő ruhákat kölcsönözni, sok helyen lehet alkalmi ruhát is.
Üsd be a guglia, hogy esküvői ruha, ez is így jött ki:
Beírtam google képkeresőbe, hogy maxiruha, de nem igazán olyan cuccokat dobott ki, amiben illene elmenni esküvőre. A kisestélyire gondoltál? Vagy az legyen a lényeg, hogy hosszú legyen?
Nézd meg a Taili Weijl-ben (van az Árkádban, Örs vezér tér), de egyébként ha letisztultat szeretnél, nézz be mindenféle divatüzletbe, mert a jó féléknek van elegáns partirészlegük is. Zarában is el tudok képzelni ilyesmi cuccokat.
Dress Box
WestEndben biztosan van
Itt többet látsz belőle.
Vannak menyasszonyi ruhák is, max 30-ért. Nem habos-babos, de szépek!
Nincs közöm hozzájuk, de ha a lányom valami alkalmi ruhát keres, akkor szinte mindig ott kötünk ki. Segítőkész eladók, stb. Volt olyan alkalom, hogy 15 ruhát hoztak neki, vagy 8 pár cipőt, kabátot táskát. Egy nagyon elegáns esküvőre ment. Ez a Westendben volt.
Artz Modell. Ez már jóval drágább, de itt csak nagyon-nagyon karcsúak tudnak vásárolni. 34-38-as méretig elég nagy a választék.
Köszönöm a válaszokat, legalább már van támpontom!:)
Esküvői szalonokban már jártam, drágábbnál-drágább ruhákat igyekeztek rámsózni, az sem érdekelte őket, hogy nem is tetszenek az általuk ajánlott ruhák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!