Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői/alkalmi ruha alatt melltartó?
Ti milyet viseltetek?
Vettem egy alkalmi ruhát (polgári esküvőre), de sajnos iszonyatosan vékony a felsőrésze, a kiképzése szerint nem lehetne melltartót venni alá, mégsem lehet anélkül hordani.
Azért amennyibe került, nem ezt vártam volna :(
Olyan valami kéne ami nem dudorodik sehol (alápróbáltam a melltartóm, a legkisebb kis szegés is átlátszott a ruhán), és nincs pántja.
Ilyet próbált már valaki? Szerintetek érdemes megpróbálni?
Hát, nem éppen tejcsárdák :))
Nem, nem láttam mivel online rendelésről van szó. S mivel egyébként a ruha tökéletes, inkább a problémát hárítanám el :)
Köszönöm a válaszokat.
Valószínűleg szerzek egy ilyen izét mint amit linkeltem, majd nászéjszaka előtt kicserélem valami dekoratívabbra, mert elég lehangoló tud lenni :)
van olyan péntnélküli melltartó (se hátul, sehol nincs se szilikonos meg másis pántja, amit rá lehet cuppantani a mellre, rátapad és könnyen le is lehet venni.
na az teljesen sima felületű, vékony
nekem olyan volt
Köszönöm válaszod, pont olyat linkeltem be :)
MEnnyire marad a helyén?
Elég vicces lenne ha fogná magát és leesne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!