Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszenek ezek a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?

Figyelt kérdés

Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 17. 15:57
 81/95 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően sem tetszik ez a stílus, ráadásul mivel én körte alkatú vagyok, a csípőm a legszélesebb, így még jó borzalmasan is állna nekem, úgy néznék ki mint egy víziló, akire csak térdig ment fel a tüllszoknya :/

De ha valaki nagyon vékony, és tudja viselni, az esküvő is passzol stílusban, akkor jó lehet.

2013. okt. 19. 16:35
 82/95 anonim ***** válasza:
75%

"Már 3x leírtam, hogy haute couture."

Értjük. Mi meg kb. 7 oldalon keresztül írtuk, hogy értjük, de attól még rondák!

2013. okt. 19. 17:14
 83/95 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg vedd fel nyugodtan, attól, hogy jó páran azt írtuk, RONDA.

Első esküvői ruhának nem mindegy?? Következőre meg majd választasz más, méregdrága, de neves tervező által kreált förmedvényt...

Szegény leendő férjed! Remélem egy papucsot választotál, mert mi ennyien nem tudtunk meggyőzni, ő meg szegényke egyedül lesz a véleményével, de hát az úgysem lesz neki, mert lebeszéled még a gondolkodásról is.

Isten Irgalmazzon neki!!

2013. okt. 19. 17:43
 84/95 anonim ***** válasza:
84%

Na, szóval: egyrészt a ruhák, amiket választottál, a legtöbbünk szerint nem szépek, nem elegánsak, nem ízlésesek.

De ezzel még nem lenne baj, mert minden menyasszony olyan ruhát vegyen fel, amiben jól érzi magát.

Másrészt csúnyán leszóltad már az elejétől kezdve mások véleményét, még akkor is, ha udvariasan írtak neked.

Harmadszor: ráadásul még kulturálatlannak is gondolod azokat az embereket, akiknek nem tetszenek az általad választott ruhák.

A továbbiakat nem minősíteném.

Szerintem itt további vitának nincs helye, válassz olyan ruhát, ami neked tetszik, végül is ez a lényeg.

2013. okt. 20. 00:40
 85/95 anonim válasza:
53%
Szerintem az utolsó és az utolsó előttik jól mutatnak. Viszont ahhoz kell egy magasság is szerintem hogy ezek jól is álljanak. Nekem az a kettő tetszik.
2013. okt. 20. 21:57
 86/95 anonim ***** válasza:
87%

Először azt gondoltam, hogy ezeket a ruhákat agyon fogják dicsérni, mert olyan szépek :) Aztán olvastam a kommenteket, és jól meglepődtem..

Nekem kifejezetten tetszenek.

Ezen kívül nagyon jók az Ellie Saab ruhák, nézd meg azokat is, nekem azok a favoritok :)

2013. okt. 21. 18:31
 87/95 A kérdező kommentje:

Hát még én hogy meglepődtem kedves utolsó :)

Imádom Elie Saab-ot is, ez a kedvenc ruhám tőle:

[link]

2013. okt. 21. 22:49
 88/95 anonim ***** válasza:
46%

rossz a link

Nekem is tetszenek csodálkozozm h másnak nem

nekeme ez az örök kedvenc

[link]

2013. okt. 21. 22:59
 89/95 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg nem lehet megnyitni a képet, de biztosan nagyon szép :)

Én legutóbb egy estélyibe szerettem bele tőle :)

2013. okt. 22. 08:35
 90/95 A kérdező kommentje:

Hm, furcsa, nekem megnyitja pedig :D

Így esetleg?

[link]

2013. okt. 22. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!