Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
"Viszont bizonyos körökben ránézésre tudja az ember."
Pont ezt akartam írni. Nekem nagyon úgy tűnik,hogy más társadalmi rétegbe tartozol mint a válaszadók nagy része. Gondolj bele ha egy kivételesen jómódú ember vesz egy házat meg egy középosztálybeli (aki pl.nyert a lottón) teljesen máshogy fogja berendezni. Nem gondolom,hogy valamelyik is jobb, szebb lenne a másik berendezésnél,de azt tény,hogy sokkal másabb lenne. Egyszerűen más neveltetés,más szokások.
Ami a ruhát illeti: a fenti példa miatt, teljesen felesleges volt itt megkérdezned. A lényeg meg úgy is az,hogy neked és a párodnak tetszen és te jól érezd magad benne. Ez a TE nagy napod, sok boldogságot :)
A "bizonyos körök", nem az igazán előkelő réteget takarja itt, ezt erősen valószínűsítem. :) Hanem azt, hogy gazdagabb emberek. A kettő nem feltétlenül ugyanaz.
De nem is ez a lényeg, teljesen igaz, hogy ez a te napod, neked kell jól érezned magad.
Tényleg kár is vitatkozni ezen, megkérdezted, válaszoltunk. Ennyi.
Ha gazdagok vagytok, akkor kérdezz meg egy olyan embert, aki ért ehhez. Ezek a ruhák nem szépek, olyanok mintha a nagyanyám megmaradt függönyeiből összetákolták volna őket.
Bemész egy elegáns szalonba és segíteni fognak.
"A "bizonyos körök", nem az igazán előkelő réteget takarja itt, ezt erősen valószínűsítem. :) Hanem azt, hogy gazdagabb emberek. A kettő nem feltétlenül ugyanaz. "
Ezt nem feltétlenül tudom megítélni. Nem tartom magamat és az ismerőseimet előkelőnek sem sznobnak, átlagos értelmiségiek vagyunk külföldön, jó állássál és egzisztenciával. A bizonyos köröket inkább úgy értettem, hogy errefele pl. az ilyen ruhák divatosak is, ezek szerepelnek a nívósabb esküvői lapokban, hiszen ezek a haute couture tervezők határozzák meg az elkövetkezendő évek divatját. Egy Sottero vagy Eddy K. ruha ezekhez képest kínai (mondjuk egyébként is ott gyártják).
Megértem, hogy Magyarországra ez még nem ért el, pusztán érdekelt, hogy ránézésre, háttérinformáció nélkül ki mit mond rá!
"Minden ruha izraeli tervezőktől van"
Megbocsáss, de szerintem a világ vezető divattervezői nem az izraeli tervezők közül kerülnek ki.
Hogy milyen tetszene?
Pl:
Abban azért kiegyezhetünk, hogy wera vang és m lhullier inkább nevezhető a világ vezető tervezőinek remélem :P
De ha már sellő fazon, akkor nekem ez már inkább tetszik, mint az általad linkeltek:
Mondjuk ő nem izraeli, "csak" magyar.
Egyébként a vezető tervezőkre jellemző, hogy bár készítenek "hordható" ruhákat, de amit a kifutón bemutatnak azokra inkább az extravagáns és egyedi jelző illik, ami sokkal inkább illik egy szórakozós-mulatós esküvőre. Szerintem.
Egyébként meg, aki "olyan körökben" mozog, annak nem kell itt a gyk-n az ismeretlenek véleménye, magabiztosan választja ki akár a legízléstelenebb ruhát is. Csak hogy egy példát említsek: [link] Az ő ruháját is biztos neves tervező készítette, de minek :D
Ahogy írod a válaszaidat kedves kérdező, nekem úgy tűnik mintha a falnak beszélnénk itt neked...
Szerintem, ha 4 oldalon keresztül, azt mondják a felhasználók, hogy minden ruha ocsmány/ronda/nem szép, akkor ez így is van! Még ha az Atya Úr Isten többszörösen elismert divattervező is készítette, akkor is ízlésficamos ruhák....
Ezektől vannak sokkal, de sokkal szebb ruhák is!! Illetve, amit te mondtál, hogy ilyen tóparti, kastélyszállós esküvő lesz, na oda meg aztán pláne nem illenek ezek, már ne haragudj!
Szerintem ezzel jobban járnál és sokkal szebbek is:
"Megértem, hogy Magyarországra ez még nem ért el"
Avagy hozzátok nem ért el még a jóízlés. Persze ez sem baj :) Hagyhatod ám az ilyen megjegyzéseket, nem túl szép dolog külföldre szakadt honfitársainktól, nem kell akcentussal sem beszélned a magyart, pár év külföldön tartózkodás után ;) Értjük ám, most más körökben mozogsz. Érdemes lenne akkor ott élőket kérdezni a véleményükről. De összességében meg olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad, és a legszebbnek. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha felpróbálod. (Ezért szokták is javasolni a szalonokban hogy több fazonú ruhát is próbálj fel :) )
en is ertelmisegi vagyok es ugyancsakl kulfoldon elek.
nalunk ez a divat egyszeru letisztult belga tervezo elegans ruhai semmi abroncs csicsa habos babos.
De tudod izlesek nagyon valtozoak.
Magyarorszagon a legtobb menya habos babos ruhat seretne jo nagy szoknyaval es soks ok uveg kristalyal.
Na ahol en lakom ezt a stilust kelet eu falusi stilusnak hivjak.Itt minnel gazdagabb valaki annal egyszerubb disztelenebb a ruhaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!