Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
Hát tudod, én eddig próbáltam veled Úri stílusban beszélni, de az utolsó hozzászólásod elég lekezelő volt, azt gondolom, ebből gondolom, hogy talán mégis műveltebb vagyok nálad. Amiket te leírtál, hogy az elkövetkezendő évek divatját határozzák meg, hát tudod, évek óta csinálják ezeket a ruhákat, mégsem nagyon látom senkin, bocsi, talán azért, mert RONDA! De nem baj, mert divatos.
És tudod mit? én is elolvastam a szürke 50 árnyalatát, és nagyon is élveztem, sőt. Te miket olvasol? Metrót? Vagy te is arról társalogsz a barátnőiddel, hogy a másikon csak 20.000 forintos hajcsatt volt? Jézus!
Bocsáss meg, ez nem ízlés, amit itt villantottál, max. pénz és elvárás. Fogadjunk, neked nem tetszenek ezek a ruhák, csak egyszerűen elvárás, hogy "ismert" tervező ruhájában jelenj meg. De látod, hogy a többségnek nem tetszik, nem véletlenül. Ja, és a legyeződet ne hagyd otthon a nagy napon, ami mögül rebegteted majd a műpilláidat.
És bocsáss meg, nem azért írtam így, mert a ruhák nem tetszenek, hanem mert lekezeled a másikat. Holott 26 éves létemre lehet, hogy többet tudok az életről, mint te!
legalább már, nem csak egy ember látja ezt a hozzáállást, mint én, hanem már az utolsó és még sok másik kommentelő is! :)
Hiába írunk neki bármit, ő leszögezte már itt, hogy EBBŐL az ötből fog választani és nem érdekli ki mit mond, de elfogadja az ötleteket, magyarul lek*kilja őket! Így meg teljesen felesleges volt ezt a kérdést feltennie, mert ezt a családtagoktól is megkérdezhette volna és nem tette volna, közszemlére! :) Az az érzésem még mindig ezzel kapcsolatban, hogy a nagyzolás volt az elődleges cél, hogy ez az megmutatom a parasztoknak, hogy ilyen ruhák közül választok, ami tegyük hozzá, mind bűn ronda, mint ahogyan azt leírták már kb 50-en előttem, de azért felteszi a kérdést és lesz*rom ki mit válaszol stílust felveszi és mondja a stílustalan agyonsztárolt méregdrága divattervezők ruháit! :D Pedig aztán nekem is aztán van ízlésem, de ez a lány nagyon híján van neki!! :))
Nem próbáltam ilyet, mert csak rendelni lehet méretre varrással. Végülis ha megérkezik és nem lesz jó, még mindig jó áron túl tudok rajta adni.
Egyébként szerintem a modellek 180 körül vannak + magassarkúban, ennyi az egész. Ha megfigyelitek a képeken hol van a térdük, akkor elég arányosan el lehet dönteni mekkora emelvényen állnak. Egyébként a ruha hossza pedig magasságtól függ, tehát nem készítik ennyire hosszúra, ha nincs rá igény.
Egyébként még az Amato ruhák is nagyon tetszenek:
Sajnos az oldaluk éppen frissítés alatt áll, nem találtam jobb minőségű képeket.
"hogy ezek olyan ruhák, amelyeket nem is nagyon látsz máshol, csak a magazinokban, szerintem sok mindent elárul róluk."
Már 3x leírtam, hogy haute couture. Ugyanazt a ruhát ritkán készítik el kétszer belőle, ezért nem látod gyakran. A prêt-à-porter kollekció az, amit ezek alapján tömegesen gyártanak, konfekcióméretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!