Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek tetszenek a fekete-fehé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszenek a fekete-fehér menyasszonyi ruhák?

Figyelt kérdés

Pl itt van egy pár,ami szerintem szép.

[link]

Azok tetszenek inkább, amiben több a fehér,de kíváncsi vagyok a véleményekre.:)

2013. aug. 26. 02:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem tetszenek.
2013. aug. 26. 06:09
 2/18 Salx Narval ***** válasza:
85%
Az a 3-4 szolidabb igen, a többi is szép, csak azok inkább estélyre, bálba valók.
2013. aug. 26. 06:26
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen!!! Gyönyörűek, nekem biztosan ilyen lesz majd. :)
2013. aug. 26. 06:28
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Van ameksik tetszik, visint van még ezek közül is amelyik nekem kifejezetten csúnya..

Pl ennek a soknyarésze , pedig a felső csipkée tetsik

[link]

Ezt sem vennén fel semmi pénzért.. Nem is állna jól, de ha mégs akor is farsangra...

[link]

Tehát nem a stínkombinációtól zrkózom el,hanem ugyanúgy, mint a fehér, ekrü vagy színes ruhk. Esetében a fazon számít :)

2013. aug. 26. 06:59
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Tetszenek de nem választanék ilyet az esküvőmre.
2013. aug. 26. 07:00
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
(Azt hiszem a kávémat megihattam volna,elnézést, remélem kihámozható, amit írni akartam:s)
2013. aug. 26. 07:00
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, nekem ezek a mintásak sokkal jobban tetszenek, mint a sima fehér. :)
2013. aug. 26. 07:01
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Nem tetszenek. Estélyre szépek, de nem esküvőre valók. Menyasszonyi ruhának csak az egyszínűek tetszenek.
2013. aug. 26. 07:03
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Na, és melyiket választottad?

Van amelyik nagyon szép, de van amelyiket - ahogy előttem már írták - még farsangra sem.

2013. aug. 26. 07:05
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Igeeeen :) Most szombaton mentem ferjhez egy fekete-feher szepsegben :) Mindenki el volt ajulva a ruhamtol :) Egy kicsit dragak a ruhak itt, ezen az oldalon...Nezd meg ebayen, mert a ruhak nagyresze ott is fent van, sokkal olcsobban! Sok boldogsagot Neked :)
2013. aug. 26. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!