Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a fekete-fehér menyasszonyi ruhák?
Figyelt kérdés
Pl itt van egy pár,ami szerintem szép.
Azok tetszenek inkább, amiben több a fehér,de kíváncsi vagyok a véleményekre.:)
2013. aug. 26. 02:42
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek a szolidabbak, amelyeken kevesebb a fekete, de a saját esküvőmre majd fehéret szeretnék.
(Sok boldogságot a most házasodóknak! :) )
12/18 anonim válasza:
innen az f13 tetszik legjobban, de az én kedvencem:
13/18 anonim válasza:
[link] ez fantasztikusan gyönyörü! :D
14/18 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a feketét alapjáraton, de a fekete-fehér menyasszonyi ruhák egyszerűen nem az én eseteim. A legtöbbjük valahogy olyan bazári hatást kelt sajnos.
Híresebb tervezők munkái között van maximum 1-2, ami tetszik, de én magam semmiképp sem választanék ilyet:
[link] (ez az egyik kedvencem)
15/18 anonim válasza:
Nekem a 4. kép az álomruhám. Tuti ilyen lesz ha lesz esküvőm. Én imádom :D
16/18 A kérdező kommentje:
2013. aug. 26. 23:48
18/18 anonim válasza:
Július 13-án abban mentem férjhez. Fehér tüll és fekete csipke kombinációja volt a ruha. A csipke a mellrészen és az alján jelent meg egy-egy vonalban, a csípőmön volt egy fekete rózsa. A csokrom is fekete-fehér (rózsa) volt, valamint a kesztyű volt még fekete. Imádtam. Egy Demetriosból lett átalakítva fél év kemény munkájával. :) Álmaim ruhája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!