Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
Szerintem is elegánsabb ruha illene ilyen esküvőhöz. Mondjuk én amúgy is a szolidan elegáns, vagy a szolidan romantikus stílus híve vagyok. Ilyen esküvőhöz az előbbit választanám, táncolós, mulatóshoz pedig az utóbbit.
Talán ezért is nem tetszenek ezek a hivalkodó, nagyon díszes ruhák.
A kérdező kommentje:
Nektek mi az elegáns, ha a világ vezető tervezői nem azok?
Nézd, ez nem lesz ráírva a ruhára. Attól még, hogy drága mert valaki kitalált egy ilyen fazont, még közel nem bizonyítja, hogy ízlésesen elegáns.
Ennél százszor szebbek vannak, szintén neves divattervezőktől, ha ragaszkodsz ehhez...
Úgy értettem, hogy akkor mutassatok példát szerintetek mi elegáns :)
Egyébként nem attól drága, hogy kitalálta valaki ezt a fazont, hanem attól, hogy luxusminőségű anyagokból profi gépeken valósítják meg, és rengeteg kézzel varrott elemet és díszítést tartalmaz, plusz miliméterre rád varrják.
"Nézd, ez nem lesz ráírva a ruhára"
Viszont bizonyos körökben ránézésre tudja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!