Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
Igen, ezek azok a ruhák, amiket én is el tudnék képzelni egy nagyon elegáns esküvőre, amiket az 50-es válaszoló linkelt.
De tényleg ízlések és pofonok...
Nekem az nem tetszik, hogy aránytalanul nagy az alja. Ez most lehet akármilyen divat, attól még nem szép. Gondoljunk csak a combközépig érő csizmára. Mindenki meg volt róla győződve, hogy milyen menő benne, mert az a divat, de az emberek 90%-a nevetségesen nézett ki benne. Hiába volt rajta akármelyik divatház fecnije, attól még randa volt.
Ennek ellenére lehet, hogy neked jól fog állni ez a fazon és te leszel a legszebb menyasszony, de az sem kizárt, hogy ez nem éppen így fog elsülni. Ha anyukád, vagy a barátnőid nem támogatják az ötletet miután láttak benne, akkor inkább mondj le a dologról.
Amúgy a ruhák:
1: nagyon nem az én stílusom. Sok a csipke és fölötte az hálós cucc sem jön be.
2: a bal oldali egész jól néz ki (már ami látszik belőle)
3: nekem kicsit nagy lenne ez a kivágás, de te tudod, hogy megszólnának-e érte a rokonok....
4: Még jó is lehetne, ha egy kicsit több alakod van mint ennek a szerencsétlen modellnek. Szegénynek bortányosan szarul áll az a ruha, mert ehhez egy magas, de kicsit nőiesebb lány kéne. Ennek ellenére nem olyan gáz mint az ötös, mert ilyen nő legalább még alkatilag létezhet.
5: A mell része nem tetszik, de itt végképp túllőttek a célon. Nagyon remélem, hogy ez a lány sámlin áll, mert ez nagyon durva. Olyan divatháztól, ami ilyen szinten egészségtelen nőkkel reklámoz már csak elvből sem vennék semmit... A csaj kinéz 190 magasnak 34-es ruhamérettel
Kedves Kérdező!
Azért mert neves divattervező valaki, még alkothat bűnronda ruhákat. Pont azért, mert sokan nem látnak a szemüktől és be lehet nekik mesélni, hogy ami drága az szép is. Ezek pont ettől hivalkodó ruhák. Ezt sugallja szól "Nézzétek ÉN meg tudom ezt fizetni, tehát megveszem, látjátok mennyire trendi vagyok?" Te pont ilyen típus vagy, vagy ha ezek még tetszenek is akkor nincs ízlésed. Egyébként jó, ha tudod minél gazdagabb és kifinomultabb valaki, annál egyszerűbb (illetve egyszerűbbnek tűnő ruhában van. (Ami szintén méregdrága, ettől függetlenül)
Ne vegyék meg kilóra az ízlésed!
A Lina Rafaelli ruhák szerintem túl egyszerűek, bár tényszerűen szépek, ahogy a linkelt Vera Wang és Monique Lhullier ruha is. Bár a Lhullier közelebb áll hozzám, mint az előző kettő.
A többi eléggé minősíthetetlen kategória, főleg ez a faluvégi szalonos: [link]
Mindegy igazából. Valaki írta, hogy minél gazdagabb az ember, annál szerényebb ruhát választ. Ez szerintem abszolút nem igaz, főleg hogy a fent említett haute couture tervezők méretre készített ruhái 5-10.000 dollár között mozognak alaphangon, és nagyon népszerűek. A haute couture-nek pedig névjegye, hogy extrém.
Aki írt nekem privátban, annak köszönöm, nagyon is igaza van egyébként :)
én nem szeretem a sellő fazont, de vannak kifejezetten szépek. Itt pl. az első sorból a 3. nagyon tetszik :) De több szép is van itt.
sajnos másképp nem tudom megmutatni, de a BRIDALANE ruhák közül az utolsó sorban balról az 1., ez közvetlenül a COSMOBELLA ruhák felletti sor. Azt a ruhát még én is felvenném, és szerintem nem úgy néz ki, mint egy fűzős fehérnemű, mint az utolsó pl. SZámomra sokkal ízlésesebb és szebb, mint amiket ide belinkeltél.
És hozzátenném, az esküvőd elképzelése nekem tetszik, azzal sincs gond, hogy nem lesz mulatós, hiszen nektek ez jön be, biztos szép lesz, de azok a ruhák szerintem nem valók esküvőre, hiába "esküvői ruhák". Egy ruha nem attól szép, hogy drága és mert ismert tervező készítette. Ebben nagyot tévedsz ám.
Nézd, itt többen is érdekes stílusban válaszoltak, holott szerintem senkit nem sértettem meg. Igaz, hogy a kissé alpári stílusban kifejezett vélemény is vélemény, de nem hiszem hogy bármi is okot adna rá.
A linkelt Enzoani ruha nagyon szép, a másikat sajnos nem találom.
A híres tervezőkről meg annyit, hogy az ízlése mindenkinek más. Pl. alapjáraton nekem az említett Vera Wang ruhái szinte egyáltalán nem tetszenek, de Galia Lahav, Riki Dalal, Yaki Ravid, Zahavit Tshuba és a többiek munkái annál inkább - holott mind ugyanazon a szinten mozognak. Lehet, hogy egyesek számára nem szép az, ami a világon a legjobbnak mondható, de kétségtelenül ennél minőségibb munkát nem lehet kapni. A stílusa lehet változó, lehet mások szemében ronda is, de ennél feljebb nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!