Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
178 centi vagyok és 55 kiló. Magassarkú is lenne rajtam. A falusi lagzit ne is emlegessük :D
Engem pont az fogott meg a ruhákban, hogy a modellek nagyon magasak, remek szögből vannak fotózva és a hátmegoldás és az egész testhezálló fazon, csipke nagyon kiemeli a nőiességet, a bő alj pedig egyszerűen ünnepélyes, nagyszerű hangulatot kölcsönöz neki. Ami a legjobban tetszik az az, hogy nem fokozatosan bővül, hanem hirtelen vágással.
Meglep, hogy ennyi embernek nem tetszik, mivel ezek nagyon drága ruhák, de hát ízlések és pofonok! Nyugodtan írhattok még, nagyon kíváncsi vagyok a végére hány pozitív/negatív válasz érkezik :)
A modellek jó 20 centis emelvényen állnak legalább, az biztos :)
"Hogy akarnál ezekben mozogni, vagy táncolni?"
Nem táncolok. Mozogni lehet a testhezálló, szoros ruhákban, hozzá vagyok szokva.
Mi teljesen idegenek vagyunk, kérdezd anyukádat, barátnőidet. Ők jobban ismernek, milyen körülmények lesznek, milyen az alakod. Hogy nem táncolsz, az meg szerintem szinte kötelező egy arának.
Ruhákról: Magas, vékony lányaim vannak. De BizIsten lebeszélném őket mindegyikről.
Barátnőimnek sem engedném felvenni, mondjuk ők csak 160-170 cm.-ek.
15.: miért beszélnéd le őket? :)
A tánc kötelező butaságra nem válaszolnék. A rokonság sem egy táncoslábú és a baráti kör sem, nem lesz ezzel probléma. Klasszikus zenére egyébként sem nagyon lehet táncolni, maximum lépegetni, azt megtehetem ebben a ruhában is.
Egyébként szándékosan kérdezek idegeneket, a barátnőim, anyukám véleményével tisztában vagyok.
Nekem nincs bajom a sellő fazonú ruhákkal, de ezek valahogy úgy néznek ki, mint egy-egy elhasznált seprű. :D Az utolsó mellrésze pedig...jajjjjjj! :D
Bocsi, de én nem látom őket sem szépnek, sem elegánsnak. Persze ez ízlés kérdése. Igazából az számít, hogy neked tetszenek. Ha ilyen ruhában éreznéd jól magad, akkor tényleg ne a mi véleményünk számítson, hanem a sajátod és a hozzád közelállóké.
Sok boldogságot! :)
Azért beszélném le őket, mert RONDÁK!!!
Csak finomabban próbáltam fogalmazni.
Esküvőt pedig nem tudok elképzelni táncolás nélkül.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!