Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a ruhák?
Figyelt kérdés
1. ruha:
előröl
hátulról
(ez is hasonló hosszú fátyollal mint a 2. képen láptható ruhánál)
2. ruha
előröl:
hátulról
168 cm vagyok (párom mellé simán felvehetek akár 10 cm-es magassarkút is) homokóra alkat. jól állna vajon?
nekem nagyon tetszenek ezek a tüllös és uszályos ruhák
2013. okt. 14. 23:02
1/17 anonim válasza:
Szépek, bár ezek a vállpánt nélküli ruhák nem igazán az én világom. Ha választani kell, talán a második.
2/17 anonim válasza:
Az első gyönyörű! Minél magasabb sarkú cipővel vedd fel és gyönyörű leszel! :)
3/17 anonim válasza:
Csinik, egyszerűek de elegánsak.
4/17 anonim válasza:
Szépek.
Én a másodikat választanám.
5/17 anonim válasza:
én sem szeretem a pánt nélküli ruhákat...
Ezt leszámítva szépek.
Az első a szív felsőrész miatt szerintem jobb...amúgy egészen hasonlóak.
Arra számíts, hogy ugye a fátylat azt csak a fotózáson, majd a szertartáson viseled, utána nem, tehát vele és nélküle is " egyben" legyen a szett..
6/17 anonim válasza:
Ne haragudj de nekem egyik sem tetszik.
8/17 anonim válasza:
Szépek, nekem az 1. tetszik jobban! Ha nincs túl nagy melled, biztosan jól áll ez a fazon!
9/17 anonim válasza:
Szép, minőségi ruhák. De biztos, hogy egy ilyen semmitmondó menyasszonyi ruhát akarsz választani? Az alkatodhoz egyébként megfelelőek szerintem. :)
10/17 anonim válasza:
Szerintem mind a 2 szép, nekem a 2. nagyon tetszik. Csak úgy tudod meg, hogy hogyan áll, ha felpróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!