Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Alacsony vagyok és van felesle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony vagyok és van feleslegem is, de a hercegnős ruhák tetszenek. Lehetetlen?

Figyelt kérdés

Még nem mentem próbálni, a hetekben következik. 160 centi vagyok és van jó 10-15 kiló feleslegm, homokóra alkatom, nagy mell, széles csípő de vékony derék. Ne is álmodjak ilyen ruhákról? [link]

Sajnos egyáltalán nem tetszenek az egyszerű A vonalú ruhák..

2012. márc. 18. 13:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Próbáld fel vesztenivalód nincs! :) Akkor ha már rajtad van akkor látni fogod, hogy jó-e vagy sem!
2012. márc. 18. 13:18
 2/16 anonim ***** válasza:
31%

Add le a felesleget és tanulj meg magas sarkúban járni. Most nagy divat a platform, az még extra magasítást is jelent. Így nem lesz gond :)

Annyit trükközhetsz még, hogy feltornyozott frizurát csináltass és a tetejére tűzd a fátylat. Így akár 15 centit is magasíthatsz magadon, ahhoz meg már mehet a hercegnős ruha.

2012. márc. 18. 13:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

De hogy lehetetlen, csak jól kell keresni, nem feladni az első boltnál! A lényeg, hogy hangsúlyozd az előnyeid, pl egy szép fehér vastag övvel a vékony erekadat. A V kivágás nyújt, illetve az egyenes is jó de ne legyen kerek mivel az a gömbölyűt erősíti. Egy szép derékig érő vagy hoszabb fátyollal még jobban nyújtod az alakod illetve egy szép helyes orrú magassarkú cipő is segít tartásodon. :) (elötte azért törd be egy hétig hordva othon)

Ha az arcod kerekded esetleg toka is látszik akkor a hajad nem muszály feltűzni (esetleg csak félig pár tincset kihagyva) hanem szép csigákban is lehet valami fehér hajdísszel. Ez keretet ad neked illetve a féloldalad min orroig érő frufru is gyönyörűvé tehet egy ilyen arcformát. :)

2012. márc. 18. 13:19
 4/16 A kérdező kommentje:
fogyózok, eddig 6 kiló ment le, augusztusig még remélem lemegy pár, de a ruhát lassan meg kéne venni, aztán max bevesznek belőle.
2012. márc. 18. 13:20
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

Az igazi "hercegnok" is megszenvedtek azert, hogy azt a ruhat viselni tudjak! Most a regi filmeket jutattad eszembe, amikor fuzot hordtak a holgyek pl.

TEhat lehetoseged tobb van, mint nekik volt, tehat nem kell feltetlenul megfulladnod egy fuzoben, viszont kezdjel el rendszeresen tornazni, masszirozni, mivel ennek eredmenye is lesz, akkor mar lehet hercegnoket utanozni is pl.

2012. márc. 18. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj :) Augusztusig akár mind kényelmesen leadhatod. De egy max. 5 kiló felesleget egy jó ruha el is tüntet :)
2012. márc. 18. 13:27
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Nekem alapból nem tetszenek ezek a ruhák, és ha nagy a melled még inkább "debellává" tehetnek. Az ilyen fazonú ruha vékony felsőtestűeken áll jól - mint a képen szereplő lányok.

Neked inkább egyszerűbbet képzelek el, akár kicsit ilyen mellnél húzottat, vagy a deréknál V csatlakozósat.

2012. márc. 18. 13:37
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de úgy félreolvastam a kérdésed, ezt meg kell osztanom. :D

"Alacsony vagyok és van feleségem(!) is, de a hercegnő ruhák tetszenek...." - így olvastam én, eléggé ledöbbentem, hogy most mi van? :D

Attól független, mert van felesleged (és aalcsony vagy) szerintem felvehetsz egy ilyen ruhát, ki írja elő, hogy a husisak nem hordhatnak ilyet? Párod meg nem véletlen van veled, gondolom én. :) (ettől független nem baj, ha az ember fogy én is fogyok)

2012. márc. 18. 13:48
 9/16 A kérdező kommentje:
A felső részét midnenképp V alakura akarom, szép dekoltázzsal. A lenti, szoknya részre célzok.
2012. márc. 18. 13:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Én 170 centi vagyok, és 77 kiló, májusig még le akarok adni egy 10 kilót, és ilyen ruha lesz rajtam, felpróbáltam istenien áll, eltakar minden hájat:)

[link]

2012. márc. 18. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!