Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 17-18-19 évesen nem találom...

Ha 17-18-19 évesen nem találom meg a párom akkor már szinte lehetetlen. TSzerintetek?

Figyelt kérdés

A nagyim mondta ma nekem, hogy a lányok élete 17-18-19 éves koráig pörög, akkor a legkönnyebb megtalálni a párunkat. Ha akkor nem sikerül, akkor már mindig nehezebb, majdnem lehetetlen. Meg jön olyanokkal, hogy mikor a barátnőinek lett pasijuk, de neki nem, akkor már úgy volt vele hogy "hát vegyen már el valaki". Meg mondja, hogy nagyapáddal én is tudod milyen későn találkoztam. (17 volt mikor összejöttek, 18 mikor megházasodtak, 20 mire megszületett az első gyerek). Jó, ez 60 évvel ezelőtt volt, de az őrültbe kerget mikor ezzel jön elő.

22 vagyok és nincs barátom...

2011. szept. 5. 14:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Én egy rossz házasság után 33 évesen találtam meg a páromat, akivel le szeretném élni az életemet!
2011. szept. 5. 14:03
 2/27 anonim ***** válasza:
15%

25 éves vagyok és még nem volt igazi párkapcsolatom. Szerintem igen nehezebb jóval ilyen korban kapcsolatot kialakítani. De igazából nem tudom én nem is akarok. Van egy fiú akit szeretek, de ő nem akar semmit tőlem igy inkább vagyok az a lány akivel a pasik megcsalják a barátnőjüket. Sok lány nagyon naív elhiszi, hogy az ő barátja nem csalja meg. Ugyan már nem egy ilyen lánnyal beszéltem és nem tudtam mit mondjak erre, mert mindegyiknek voltam a barátjával. Na bocsi kicsit eltértem a témától. De igen szerintem ilyen korban már nehezebb barátot szerezni.

25/L

2011. szept. 5. 14:05
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Ez inkább egy megkeseredett ember filozófiája, aminek semmi alapja nincsen.
2011. szept. 5. 14:06
 4/27 A kérdező kommentje:

De az az érdekes, hogy 56 évig éltek együtt a papám haláláig, és szerették, soha sem csalták meg egymást, lett 2 gyerekük, amolyan minta házasság volt az övék.

És akkor jön olyanokkal, aminek kb az az értelme, hogy nem talált jobbat és belealkudott...

2011. szept. 5. 14:09
 5/27 anonim ***** válasza:
70%
Ma már máshogy élünk. Sokan 23-25 éves korukig egyetemen vannak. Ott azért van pörgés. Utána pedig lehet "pörögni" az interneten.
2011. szept. 5. 14:09
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

A nagymamád korában a 20 éves már vénlánynak számított. De nem is jártak egyetemre, max. "polgárijuk" volt.

Más világ volt.

Én 31 évesen ismertem meg a férjem, aki akkor 33 volt.

2011. szept. 5. 14:12
 7/27 anonim ***** válasza:
18%
Talán az utóbbi időpont /19 éves/ közelít a nyers valósághoz. Akinek ebben a korban nincs komoly, igéretes, tervezhető kapcsolata, az bizony nehezen talál később magának. Elmehet akár több év is így, a várakozással. 25-27 után meg már végképp nagyon nehéz párt találni. Nálunk négy lány volt. Szép sorjában mindenki férjhez ment 19-20 éves korában.
 8/27 anonim ***** válasza:
24%
34 éves vagyok, és nem találom a párom....
 9/27 anonim ***** válasza:
61%
Régen másképp volt.... Régen egyébként akkor is együtt maradtak, ha nem volt jó a házasság. A régieknek egyébként más elképzelésük van a jó házasságról, mint a mai fiataloknak. A régiek sokat tűrtek. Mamám és Papám is rengeteget piszkálták egymást, folyamatos volt a veszekedés, ennek ellenére eszükbe sem jutott volna elválni és miután Papám meghalt, Mamámban valami eltört. Mamád a régi világban él még, az ő fiatalságában az volt az általános, hogy 16-18 évesen férjhez mentek és gyerekeket szültek, ma már nem ez van. Hallgasd meg és menj tovább a dolgon. Neki felesleges azt magyarázni, hogy ma már nem így van, mert úgysem érti meg.
2011. szept. 5. 14:15
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
Fodrászommal beszélgettem erről.Elég sok emberrel van kapcsolatba,ő azt mondta a aki 25éves koráig nem talál senkit annak később nagyon nehéz,ők főleg 30on tul találják meg az igazit.Neki ez a tapasztalata,és jobban belegondolva lehet benne valami,az összes 25-28 éves ismerősöm szingli.
2011. szept. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!