Mit tegyen a lány illtve a barátja, egy ilyen lehetetlen helyzetben?
Figyelt kérdés
Adva van egy lány, aki az anyjával és a "volt" barátjával lakik együtt. A lány és a fiú között hónapok óta megromlott a viszony, sajnos nem egyszer elcsattant egy-két pofon is. Ekkor a lány megismerkedett egy fiúval, akit később meg is szeretett. Azonban hiába szeretne megszabadulni a volt barátjától, ő nem hajlandó elköltözni, hol ott a fiú tisztában van vele, hogy barátnője már mással van. Mindezek ellenére ez az agreszív fiú már csak azért sem hajlandó elköltözni, és veréssel fenyegeti a lányt, ha kimeri dobni. Sajnos az új fiú jóval gyengébb, szerencse, hogy eddig még nem találkoztak. Ő sajnos nem tud mit tenni. A rendőrség beavatása kizárva, mert mindketten félnek a következményektől. Most akkor mi legyen?2010. aug. 25. 20:07
1/10 anonim válasza:
a lány miért fél a rendőröktől? ki kell hajítani, ennyi!
2/10 anonim válasza:
Ha másképp nem akar elmenni, előbb utóbb segítséget kell kérned. Vagy a rokonaidat megkéred, hogy dobják ki, vagy a rendőrség...
3/10 anonim válasza:
Ezt én se értem. Tök mindegy, ha be van oda jelentve, ha nem, ki kell onnan rakni. Ne az új fiú álljon oda, mint védelmező, hanem ha kell férfi családtagok.
4/10 anonim válasza:
költözzön el a lány az uj baráthoz
5/10 anonim válasza:
Hát, ha albérlet, költözz el. Ha saját lakás, és a pasi nem tulajdonos semmilyen hányadban, akkor kirakod, kérsz távoltartást, akármi.
6/10 anonim válasza:
Mi ő, egy maffiózó? Veréssel fenyeget? Akkor kontrázz rá. De te ne fenyegetőzz. Kérj meg pár (szerintem 2 is elég) nagydarab ismerőst, hogy segítsenek. Kiteszik és megkérik szépen, hogy többé ne menjen a közeletekbe, különben...
Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
Gondolom, nem tulajdonos/társtulajdonos a srác (az ex), és nem is haszonélvező, szval simán ki lehetne dobni. Rendőrséget kellene hívni, feltétlenül!
8/10 anonim válasza:
Ha az exed elmegy otthonról pár órára,akkor csomagold össze a cuccait,de ki a ház elé és cseréld le a zárat.Ha onnantól kezdve zaklat fordulj a rendőrséghez és tényleg mozgósíts pár nagyobb férfi rokont vagy barátot.
9/10 anonim válasza:
Ahogy előttem már írták: 2 nagydarab fickó majd megérteti vele, hogy mekkora gerinctelenség egy nőt fenyegetni... undorítóó!!!!
Ennyire pedig nem szabad félni. Persze, így könnyű beszélni, de ha most nem állsz a sarkadra, a nyakadon marad!
10/10 anonim válasza:
Volt, aki ilyenkor elköltözött és eladta a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!