Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fiatalabb lány (16-19) és idősebb pasi (25-30) között lehet kapcsolat, vagy ez teljességgel lehetetlen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 14:40
1/10 anonim válasza:
A 19L 25F felállás teljesen rendben van.
2/10 anonim válasza:
Az én párom 8 évvel idősebb nálam, 16 éves korom óta vagyunk együtt, teljes összhangban, boldogan, kiegyensúlyozottan :)
21/L
3/10 anonim válasza:
19 és 25-26 éves felállás rendben van. A többi kicsit sok.
4/10 anonim válasza:
Nem a kor számít:) Szerintem!
5/10 anonim válasza:
Simán! A volt barátnőmmel 18-25 volt a felállás. Most levelezek neten egy lánnyal, aki mindenképpen járni akar velem. Ő 18, én most 30. Nincs ezzel semmi probléma, nagy részt személyiségfüggő az egész.
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem valahogy 20 évesen se jöttek be a 18 éves lányok 30 évesen meg aztán végképp nem az én világom. Egy iskolás lány teljesen másképp gondolkodik, vagy, ha nem, akkor koravén és hamar ki fog égni.
7/10 anonim válasza:
Nm számít a kor, ha a szerelem, szeretet, bizalom megvan. Ezek sokkal fontosabbak. A barátom 27 éves, én 19. És tökéletes az összhang minden téren:) Ráadásul nem is friss kapcsolat:) Tavaly május óta vagyunk együtt.
8/10 anonim válasza:
Nekem fordítva volt. Én voltam 22 a barátnőm meg 27. :P:P
9/10 anonim válasza:
már az ész sem kor kérdése....mert van aki 30évesen olyna buta,hogy az borzasztó,van aki meg már 18évesen éretten,felelősségtudatosan gondolkozik,ne álltalánosítsunk!
10/10 anonim válasza:
Van egy fiatalabb lány a képben?:) szerintem vágj bele,hidd el nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!