Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy HOSSZÚ kapcsolat után miért megy bele az egyik fél ( lány) 1 hétre a szakitás után egy új kapcsolatba?
Ő boldog , én nem ... Ő mással van, én meg nem tudok új kapcsolatba belemenni még szóval sza. a helyzetem mert nekem rosszul esik hogy egy több éves kapcsolatot nem tisztel meg annyival hogy legalább picit vár.
Én meg nem tudok új kapcsolatba belemenni mert képtelen vagyok ilyen hamar mással lenni.
Jól leírták előttem.
Biztos arra várt már az a lány, hogy szakítsatok már, de még valamiért nem akart kilépni a kapcsolatból.
Ha hosszú ideje voltatok együtt, lehet ellaposodott a kapcsolatotok és szép lassan megismerkedett mással.
Nézd a két rossz közül ez a jobbik. Szarabb lett volna, ha közben jön össze mással, amikor még együtt vagytok...
Haver elárulok neked egy nagy igazságot. Szűrd ki a korábbi csaj válaszokból hogy mit tettek. A csajok olyanok mint a majmok. Addig nem engedik el az egyik ágat az egyik kezükkel ameddig nincs új ág és azt a másikat nem fogják szorosan. Látod a lányok is megmondják hogy nem akarnak egyedül maradni. A másik csaj meg azt írta hogy az utolsó fél évben csak másra várt..wtf ez engem igazol?Hát persze.
Gondolom lesz egy kis sértődöttség erre de az csak az igazság tagadása lesz. Tehát most már illene segítenem is neked:) A legjobb ha elfelejted azt a csajt és elkezded építeni az életedet. Legyen pár hobbid, jó munkád, tedd értékessé az életedet. De ne menekülj egy másik oldalbordához hogy elfelejtsd a másikat:) Mit szeretsz csinálni? Próbálj ki új dolgokat és ne feled: fő a magabiztosság! Ne kérdőjel legyél(az a nők posztja) Te férfi vagy így légy felkiáltójel :)
Sok sikert!
Köszönöm szépen a válaszokat :) Utolsó nagyon nagy megmondtad :)!!! igazad van , most a hobby fog lekötni addig ameddig nemtudok énis újba belekezdeni !
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!