Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 16 éves szegedi lány...

Ha 16 éves szegedi lány diákhitelt venne fel holnapra (! ) 16. 000 ft értékben - lehetetlen vállakozás igaz?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve, elhagytam a pénzt, és holnap le kell adnom a suliban.. Nincs sehol, és nem is lesz meg...
2009. okt. 13. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
javítsd ki ha tévedek,de szerintem te nem vehetsz fel diák hitelt..Amikor a párom intézte,akkor úgy emlékszem,hogy nappali tagozatos egyetemista vagy főiskolás igényelhette.Az a ki szakközépbe vagy gimibe jár nem!
2009. okt. 13. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

16.000 forintot nem tudnál kölcsönkérni valakitől? ez még nem olyan nagy összeg...

Ha ismernélek,én tudnék adni örömmel,mert nem hiányozna nekem:)

2009. okt. 13. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Felsőoktatási intézményben tanuló diák vehet fel diákhitelt, de egyébként holnapra nem lenne meg. Más megoldást kell keresned. Szülőtől vagy valakitől kérj inkább.
2009. okt. 13. 16:02
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt csak felsőoktatásban tanulók vehetik fel. Másrészt meg nincs olyan hitel, ami olyan, hogy bemész és rögtön megkapod. (Kivéve persze az uzsorásokat, de inkább hanyagold őket...)

Szerintem mondd el a szüleidnek, hogy mi történt, talán ki tudnak gyorsan segíteni. Aztán majd valahogy "ledolgozod" házimunkával, főzéssel, takarítással, stb.

2009. okt. 13. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Első vagyok! Ezek szerint jól tudtam,és mégis lepontoztatok:( A felsőoktatásban csak az egyetem és főiskola van...
2009. okt. 13. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
igen első, de nem csak nappalis veheti fel ...
2009. okt. 13. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

első. én azért nyomtam rád nemet mert fel akarod szedni a lányt azzal hogy te adnál neki pénzt.

Nekem biztos nem adnál.

2009. okt. 14. 06:56
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Ja nem bocs az a második volt. Akkor nem téged pontoztalak le első. Amúgy 70 százalékot nem mondanék lepontozásnak mert soha nem fog minden ember egyetérteni valamiben.
2009. okt. 14. 06:59
 9/12 anonim ***** válasza:

06.56-nak.Elmondom neked,hogy 37 éves nő vagyok,és eszem ágában sincs felszedni a kérdezőt.(boldog házasságban élek) Azért írtam neki,hogy kérjen valamelyik ismerősétől vagy rokontól pénzt,mert én például HA ISMERNÉM szívesen adnék!!!Szoktam adni a barátaimnak,ha kérnek,és mivel nekem 16.000 forint nem okozna gondot mindig is örömmel adtam!

Ha már valaki jószívű az,csak bunkó lehet??

Miért indul ki mindenki magából??

2009. okt. 14. 12:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés volt.. :S Csak kétségbe voltam esve, fel se fogtam, hogy milyen hülyeség, amit írok - tárgytalan, a szüleimnek kell megtéríteni a kárt... Kedves utolsó válaszoló: rendes Öntől, hogy ilyen adakozó, és szerencsés, hogy Önnek nem hiányozna ennyi pénz.. Én sosem tudnék ennyit pótolni.. :(
2009. okt. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!