javítsd ki ha tévedek,de szerintem te nem vehetsz fel diák hitelt..Amikor a párom intézte,akkor úgy emlékszem,hogy nappali tagozatos egyetemista vagy főiskolás igényelhette.Az a ki szakközépbe vagy gimibe jár nem!
2009. okt. 13. 15:57
2/12 anonim válasza:
16.000 forintot nem tudnál kölcsönkérni valakitől? ez még nem olyan nagy összeg...
Ha ismernélek,én tudnék adni örömmel,mert nem hiányozna nekem:)
2009. okt. 13. 15:59
3/12 anonim válasza:
Felsőoktatási intézményben tanuló diák vehet fel diákhitelt, de egyébként holnapra nem lenne meg. Más megoldást kell keresned. Szülőtől vagy valakitől kérj inkább.
2009. okt. 13. 16:02
4/12 anonim válasza:
Egyrészt csak felsőoktatásban tanulók vehetik fel. Másrészt meg nincs olyan hitel, ami olyan, hogy bemész és rögtön megkapod. (Kivéve persze az uzsorásokat, de inkább hanyagold őket...)
Szerintem mondd el a szüleidnek, hogy mi történt, talán ki tudnak gyorsan segíteni. Aztán majd valahogy "ledolgozod" házimunkával, főzéssel, takarítással, stb.
2009. okt. 13. 16:05
5/12 anonim válasza:
Első vagyok! Ezek szerint jól tudtam,és mégis lepontoztatok:( A felsőoktatásban csak az egyetem és főiskola van...
2009. okt. 13. 16:09
6/12 anonim válasza:
igen első, de nem csak nappalis veheti fel ...
2009. okt. 13. 16:46
7/12 anonim válasza:
első. én azért nyomtam rád nemet mert fel akarod szedni a lányt azzal hogy te adnál neki pénzt.
Nekem biztos nem adnál.
2009. okt. 14. 06:56
8/12 anonim válasza:
Ja nem bocs az a második volt. Akkor nem téged pontoztalak le első. Amúgy 70 százalékot nem mondanék lepontozásnak mert soha nem fog minden ember egyetérteni valamiben.
2009. okt. 14. 06:59
9/12 anonim válasza:
06.56-nak.Elmondom neked,hogy 37 éves nő vagyok,és eszem ágában sincs felszedni a kérdezőt.(boldog házasságban élek) Azért írtam neki,hogy kérjen valamelyik ismerősétől vagy rokontól pénzt,mert én például HA ISMERNÉM szívesen adnék!!!Szoktam adni a barátaimnak,ha kérnek,és mivel nekem 16.000 forint nem okozna gondot mindig is örömmel adtam!
Ha már valaki jószívű az,csak bunkó lehet??
Miért indul ki mindenki magából??
2009. okt. 14. 12:18
10/12 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés volt.. :S Csak kétségbe voltam esve, fel se fogtam, hogy milyen hülyeség, amit írok - tárgytalan, a szüleimnek kell megtéríteni a kárt... Kedves utolsó válaszoló: rendes Öntől, hogy ilyen adakozó, és szerencsés, hogy Önnek nem hiányozna ennyi pénz.. Én sosem tudnék ennyit pótolni.. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!