Diákhitelt lehet törleszteni úgy, hogy befizetem a diákhitel számlára közvetlenül? És, ha igen, akkor melyik bankban lehet? (csak azt tudom, hogy régebben a Posta Banké volt az egész, de azóta már változot)
elég zavaros amit írtál, szerintem olvasgasd nyugodtan a diákhitel honlapját ott minden le van írva,
amugy a diákhitel bankszámlájára kell utalni azt pedig ugy tudod megtenni, hogy bemész a bankba ahol számlád van és mondod, hogy utalni szeretnél, őt kitöltetnek egy papírt veled és utánna elutalják a pénzt a számládról, vagy ha van netbankod onnan is tudsz utalni, így kényelmesebb és bármikor tudsz otthonról
Amit írtál, arról tudok.
De nincs bankszámlám (nem is az enyém a hitel, csak megkért rá a külföldön élő testvérem, hogy fizessem be neki, mert most nincs pénze).
Viszont egy banki alkalmazott írta, hogy kétféleképpen lehet számlára pénzt juttatni, vagy utalsz, vagy a számlatulajdonos bankjának fiókjában készpénzbefizetéssel (ez van az idézet részben).
Ehhez tudnom kellene, hogy melyik banknál van a Diákhitel központ számlája.
Szerintem nincs fiókja a tulajdonos banknak (FHB).
Csinálj egy bankszámlát valahol, fizessd be a pénzt, majd utald át, és szüntesd meg a számlát egyből!
Talán így nem kerül pénzbe a számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!