Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 16 éves szegedi lány...

Ha 16 éves szegedi lány diákhitelt venne fel holnapra (! ) 16. 000 ft értékben - lehetetlen vállakozás igaz?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve, elhagytam a pénzt, és holnap le kell adnom a suliban.. Nincs sehol, és nem is lesz meg...
2009. okt. 13. 15:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12:08 megnézted aztis amit alatta írtam?
2009. okt. 15. 05:16
 12/12 anonim ***** válasza:

05.16-nak.

Igen elolvastam amit írtál.

"első. én azért nyomtam rád nemet mert fel akarod szedni a lányt azzal hogy te adnál neki pénzt.

Nekem biztos nem adnál."Gondolom a nekem nem adnál szövegre gondoltál!

Mint írtam 37 éves vagyok,és senkit nem akarok a pénzzel felszedni..még téged sem!

Neked is csak azt írnám,hogyha ISMERNÉLEK,ÉS TUDOM KI VAGY ÖRÖMMEL SEGÍTENÉK NEKED IS,EZÉRT IGEN NEKED IS ADNÉK!!!

Én nem vagyok önző,irigy ember..Volt,hogy olyan szegény voltam,hogy az apámtól kellett kenyérre pénzt kérnem:(

Az ember élete mindig változik.Nálam jobb irányban alakult,és ma ott tartok,hogy nem kell aggódnom..De mivel tudom milyen az amikor az embernek nincs valami amire sürgősen szüksége van(nem cigire gondolok) hanem arra,hogy nem tudja megvenni a gyógyszerét például,és ha egy barátom ilyen helyzetben a segítségemet kéri mindig örömmel adtam/adok! Sok emberrel ellentétben,én szeretek másoknak segíteni,és a barátaim is szoktak nekem segíteni,mert ugye nemcsak anyagi segítség létezik!!

Nagyon sajnálom,hogy annyira elkeseredett ember vagy,hogy mindenkiben csak a rosszat,és a szándékosságot látod!!!

Talán a megjegyzésed miatt(pár embernek hasonló a gondolkodása) nem szántam rá magam arra,hogy ismeretlenül is segítsek!!Ezért kell ismerni,tudni,hogy ki az aki bajban van,és én meg még pár ember segít...

De kérdezem én:te a barátaidnak nem segítesz???

2009. okt. 15. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!