Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 17-18-19 évesen nem találom...

Ha 17-18-19 évesen nem találom meg a párom akkor már szinte lehetetlen. TSzerintetek?

Figyelt kérdés

A nagyim mondta ma nekem, hogy a lányok élete 17-18-19 éves koráig pörög, akkor a legkönnyebb megtalálni a párunkat. Ha akkor nem sikerül, akkor már mindig nehezebb, majdnem lehetetlen. Meg jön olyanokkal, hogy mikor a barátnőinek lett pasijuk, de neki nem, akkor már úgy volt vele hogy "hát vegyen már el valaki". Meg mondja, hogy nagyapáddal én is tudod milyen későn találkoztam. (17 volt mikor összejöttek, 18 mikor megházasodtak, 20 mire megszületett az első gyerek). Jó, ez 60 évvel ezelőtt volt, de az őrültbe kerget mikor ezzel jön elő.

22 vagyok és nincs barátom...

2011. szept. 5. 14:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

Én 28 éves voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel. Éppen agy rossz kapcsolatból léptem ki, ahol már az utolsó néhány hónapban folyamatosan azt vágta az exem a fejemhez, hogy hova akarnék már menni, úgyse találok senkit.... Meg egyébként is ő a fénykorát éli, én meg már kifutok az időből, erősen ketyeg a biológiai órám...

Ez több mint 8 évvel ezelőtt volt. Örülök, hogy kiléptem abból a kapcsolatomból, mert inkább lettem volna egyedül, minthogy a nagyképűsködését viseljem tovább.

Kb. 3 hónappal később megismerkedtem a férjemmel. :)

Tehát tapasztalatból mondhatom, hogy ne aggódj neked is biztosan el fog jönni!

36/N

2011. szept. 5. 14:32
 22/27 anonim ***** válasza:
marhaság.
2011. szept. 5. 14:47
 23/27 anonim ***** válasza:
24%
37 vagyok és nincs párom. Tényleg nehezebb 30 felett de nem lehetetlen. E mellet úgy gondolom, hogy inkább élek egyedül, mint egy számomra nem kielégítő kapcsolatban, ahol fel kell adnom az elveimet. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem akarok kapcsolatot, de talán két rossz közül ez a kisebbik rossz.
2011. szept. 5. 15:40
 24/27 anonim ***** válasza:
7%

14:23-nak.

Te csak bízzál naívan a párodban, de amit mondtam az úgy van. Ha a lány rájön engem nem érdekel az ő dolga, hogy elviseli ezt vagy szakít a barátjával. Talán a férfiak 20%-a nem csalja meg a barátnőjét.

2011. szept. 5. 16:16
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez a nagyi idejében volt. Azóta változtak a dolgok. Én 30 voltam, amikor megtaláltam az igazit :)
2011. szept. 5. 16:29
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

Ez hülyeség.

Más világ volt az övék akkoriban, más a mostani. Akkor egy 22 éves lány vénlánynak számított tény és való, de akkoriban az volt, hogy az asszonyka üljön otthon, majd a férfi dolgozik.

A mai világban ez nem kivitelezhető, max ha nagyon jó állása van a pasinak. A mai fiatalok többsége elsősorban a karrierjére koncentrál és emiatt sem akar komoly kapcsolatot. Persze ezek mind egyén függők.

Igaz 30 év felett már nehezebb pár találni, amiatt is, gondolom mert ha azelőtt nem élt senkivel együtt, így kialakíthatott magának egy napi rutint ami lehet más számára idegesítő, lehet ezt a férfi nem tudja hova tenni. Főleg ha a nő nem képes kompromisszumok kötésére, mert minek is? eddig senki nem szólt bele a dolgaiba, akkor ezek után se tegye!

Az ilyenek fognak vénkisasszonyok maradni.

Én 19 évesen találtam rá arra a férfira akivel leakarom élni az életem, aki már 2 hónapja a vőlegényem.

Semmiről nem maradtál még le. Fiatal vagy.

Sok sikert!

21 éves menyasszony.

2011. szept. 5. 16:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Én az ilyenben nem hiszek,valaki vagy megtalálja vagy sem,akármennyire furán is hangzik de van aki nem találja meg életében,és nem is csodálkozom mai világba. Manapság már rá mégy e férfi oldalára 500 ismerősből 400 Nő. Na most az ilyenekkel mit kezdjen az ember? Már eleve rosszul hangzik hogy ennyi nő ismerőse van,és nem egy ilyen van sajnos. Vagy a felesége háta mögött nőkkel beszél. Szóval engem ezért is nem érdekel ez a téma,az elején persze hogy nem mutatkozik ez,de majd évek során kiderül ki milyen is valójában úgyhogy én nem is bánom hogy nincs kapcsolatom. Ha ilyenek vannak,már pedig 70% ilyen. Maradék 20 meg kukutyinfalván lakik,akkor jobb ha egyedül vagy legalább nincsenek ilyennel gondjaim. Nyugalmasan eltudom végezeni dolgaim.
2022. szept. 30. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!