Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
Szerintem még el is sírnám magam, ha ilyen ruhát kellene felvennem :D Nem is tetszik, meg baromi kényelmetlen lehet, plusz ezekhez tényleg nagyon magasnak kell lenni ahhoz, hogy ne nézzen ki bennük hülyén az ember.
Nekem nagyon egyszerű ruhám lesz, az illik a stílusomhoz, meg mint írták már, szerény esküvőnk lesz, furcsa lenne ilyen ruhákban pompázni.
Sellő fazonból nekem amúgy az ilyesmik tetszenek:
Itt nem üt el annyira a szoknya a felsőrésztől, kevésbé "groteszk".
Nekem sem tetszenek :( A hármasnak a háta tetszik, az 5-ösnek az alja. A többi egyáltalán nem.
Attól még, hogy drága... Attól még nem feltétlenül ízléses. Viszont egyedi, ha ilyet veszel fel, biztos emlegetni fogják még sokáig. Nagyon szerény, bulizás nélküli, csendes esküvőhöz meg szerintem nagyon nem illik ez a vonalvezetés, valami egyszerűbb jobban passzolna.
" Nagyon szerény, bulizás nélküli, csendes esküvőhöz meg szerintem nagyon nem illik ez a vonalvezetés, valami egyszerűbb jobban passzolna."
Az esküvő maga nem lesz szerény, viszont dorbézolásmentes. Egy tóparti kastélyszállóban lesz külföldön, ahol élünk. Polgári szertartás lesz, utána 5 fogásos vacsora (tehát a vacsora elhúzódik majd egy ideig) majd kinek meddig tetszik koktélok, jó bor, beszélgetés klasszikus zene mellett. Később pedig torta természetesen. Ha jó az idő a délután folyamán kint lehet sétálni is és csónakázni is a tavon, valamint lovagolni (tavaly voltunk egy esküvőn itthon egy lovascsárdában, nagyon sokan kirpóbálták kisestélyiben is:).
De mulatós, feles és hajnalig való tánc nem lesz, mert egyszerűen nincs rá igény. Maga az esküvő végülis nem lesz nagy (100 fő alatt lesz jócskán), inkább kevés, de közelebbii vendég.
"Egy tóparti kastélyszállóban lesz külföldön, ahol élünk. Polgári szertartás lesz, utána 5 fogásos vacsora (tehát a vacsora elhúzódik majd egy ideig) majd kinek meddig tetszik koktélok, jó bor, beszélgetés klasszikus zene mellett. Később pedig torta természetesen. Ha jó az idő a délután folyamán kint lehet sétálni is és csónakázni is a tavon, valamint lovagolni (tavaly voltunk egy esküvőn itthon egy lovascsárdában, nagyon sokan kirpóbálták kisestélyiben is:). "
Fenntartom a véleményem, hogy az ebben leírtakhoz nem illik egy ilyen ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!