Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Figyelt kérdés
Én ilyesmiben szeretnék férjhez menni. Érdekelne mások mit gondolnak erről a stílusról :)
2013. okt. 17. 15:57
1/95 anonim válasza:
Remélem nem sértelek meg, de nekem egyik sem kéne.Ha ingyé adnák akkor se.
2/95 anonim válasza:
Nekem ez egy picit túlzás, bár a sellő-fazon bejön alapból, de ezeknek túl nagy az alja. De ha ez tetszik, szíved joga ilyenben lenni :) Csak arra figyelj, hogy akkor vedd fel, ha nagyon vékony vagy, mert ez csak azon az alakon mutat jól. Sok boldogságot! :)
5/95 anonim válasza:
Én egyiket sem venném fel, talán még az utolsó valamennyire elmegy.
6/95 anonim válasza:
Szerintem tök jó, hogy nem a szokványos pánt nélküli, nagy vonulmenű aljjal kombináció. :)
A harmadik pedig egyszerűen gyönyörű, nagyon szép a hátmegoldás!
Tetszik a stílus, de ez nem egy kis költségvetésű, tyúkhúsleves, menyasszonytánc stílusú lagzira való... És az előttem szólóknak is igaza van, nagyon nagyon szuper alakod kell, hogy legyen hozzá!
7/95 anonim válasza:
Hát nekem se tetszenek...biztos jó drágák lehetnek. Alkatod és pénzed ha megvan hozzá, akkor hajrá.
8/95 anonim válasza:
A harmadik egyenesen borzalmas, de a többi sem kellene.
Hogy akarnál ezekben mozogni, vagy táncolni?
9/95 anonim válasza:
Vajon hány cm magas emelvényen állnak ezek a modellek?
10/95 anonim válasza:
Szerintem mindegyik borzalom!
A 3. képen a csaj, te jó Isten!...... Sosem érettem mi a jó ezekben a botsáska modellekben!......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!