Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzamennel egy alkoholistahoz?
Ne haragudj de én nem mennék férjhez. Apám is mindnen nap megissza. Sőt nem csak söröket, de van amikor rááll óránként a fél deci házi páleszra. Minden este elhangzik ez a két mondat
- Gyuri, te megint ittál.
-Igen igen, itt állok.
, ami rettentően zavaró és hiába szeretem azt a férfit aki az apám, de remélem már nem sokáig kell hallanom óránként azt, hogy : - Tölts egy pohár almapáleszt.
Hiába nem erőszakoskodik, de utálom látni azt, hogy sokszor vacsoránál esik bele a feje a tányérba. Jó, persze nem minden nap részeg, és a fáradság is közrejátszik (naponta 10- 12 órát dolgoznak ), de engem annyira irritál, hogy nem ülök vacsorához, ha már látom, hogy becsukott szemmel kezd el enni.
Mint mondtam, igen édesapám szeretem, sok mindent köszönhetek neki is, mint édesanyámnak, de nem élnék ilyen férfival, és remélem sikerül a felvételim az egyetemre, hogy el is költözhessek.
19L
Ismerősöm történetét leírom neked:
a nő mikor máshová költözött, elkezdett ott a helyi kocsmában dolgozni. Kb 27 éves volt. Új husi, rögtön rárepültek a falubeli fickók. Volt a kocsmában egy törzsvendég (alkoholista), aki hevesen elkezdett udvarolni neki. A nő szerette volna, hogy a fickó megváltozzon és ezt meg is mondta neki. A fickó naná, hogy megváltozott, alig ivott, besegített a nőnek a kocsmában, hazakísére minden nap,virágot vitt, stb. Bár mindenki próbált a lelkére beszélni a nőnek, hogy suttyomban szokott azért vedelni a pasi és soha az életben nem fog megváltozni, mégis 3 év után beadta a derekát a nő és teherbe esett. A fickó elment érte, magához költöztette és folytatta jól megszokott alkoholista életet. Mikor megindult a szülés, ő akkor is csak a kocsmában ült, nem érdekelte. Később megesett, hogy előkutatta a pelusra, babakajára félretett pénzt és elitta. Vagy mikor a nő elküldte délelőtt a boltba 1-2 dologért, akkor is este ért haza hullarészegen. Ajándékot sosem vett a gyereknek semmilyen alkalomra, azt is az anyuka préselte ki magából valahogy, az ovis/sulis rendezvényekre sosem ment el, pedig a gyereke is előadott valamit, még ballagásán se volt ott. Éjszakánként úgy ment haza, hogy felvesrte a nőt és a gyereket, hogy takarodjanak onnan, mert elvágja a torkukat, stb.
Mikor a gyerek 12 lett, úgy alakult, hogy a szomszéd városba külön költözött az anyuka a gyerekkel. A fickó tepert kézzel-lábbal, megváltozik, meg minden. A nő megint hitt neki, engedte, hogy hozzájuk költözzön. A változás tartott 2 hónapig, utána minden kezdődött előről, de végül mindig elérte, hogy ott maradhasson. Persze vedelt folyamatosan, munkája néha-néha volt. A gyereket és a nőt józan állapotában szerette, de mikor ivott, előjött belőle az állat. Aztán mikor a gyerek 15 lett, az anyuka megismerkedett társkeresőn egy normális fickóval. Végül összejöttek és a gyerekkel odaköltözött a fickóhoz. Azelőtt a nő el sem tudta képzelni, milyen lehet normálisan, rettegés nélkül élni és most ezzel a fickóval boldog. Persze a gyerek is elfogadta és szereti az új embert, az apjára meg szinte sz@rik rá, csak nagyon ritkán látogatja.
A kérdésedre válaszolva: ez nem kérdés, eszembe nem jutna mégcsak ismerkedni sem egy alkoholistával.
Soha. Ezen nincs mit magyarázni. Pláne, gyereket szülni neki? Na tudod mikor! Ha hozzámész, bőven elég lesz, ha a Te életed tönkreteszi, ne tedd ezt egy gyerekkel.
A gyereke nem fogja megváltoztani, sokkal inkább arra lesz jó, hogy Téged (a házicselédet - ha most még nem vagy az, akkor majd az leszel, nyugi) maga mellett tartson, mert egy gyerekkel mégiscsak jóval nehezebb őt otthagyni, mint egyedül.
Ja igen, az én apám is alkoholista.
Soha !
kutyából nem lesz szalonna
ha magáért nem változik, akkor érted SOHA NEM FOG!
ha magáért változna, akkor már megtette volna !
SOHA ! SOHA ! SOHA ! SOHA ! SOHA ! SOHA ! SOHA !
Szerintem "NE" menj hozzá mert az ilyen nem való apának.Így 2 megoldás van.1:Család nélkül éled az életed.
2:Csak baráti szinten tartod vele a kapcsolatot és ha majd családot akarsz keresel egy nem alkoholista párt.
Az ég szerelmére. A házasság az egy jogi kötelék.
Egyfajta üzlet.
Üzletelne valaki egy alkoholistával?
Mondjuk én igen de max bort adnék el neki...
Másfajta üzleti megállaposát nem nagyon tudnék vele elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!