Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelt kérdés
Ket honap.mulva lesz az eskuvonk..par eve vagyunk egyutt ,de amig nem laktunk egyutt akkor is tudtamh estenkent lemegy par doboz sor..akkor is soknak tartottam, de nem szoltam bele...mar fel eve egyutt is elunk es kezdetbrn csak hetvegen elokerult a vodka is..most mar napi szinten..es ma is elso dolog a sor bontas meg a cigi..ez a reggeli..most kajalt este kb normalisan..mellette nyugtatokat is szed es igy ra az alkohol..es mindig van indok,hetvege,most nehez nap volt,most szabin vagyok..egyebkrnt igy is nagyon kedves es aranyos de nagyon feltem ot masreszt apum is ivott en nem akarok ilyen apat a gyerekeimnek:( de nagyon nagyon szeretem
2013. máj. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De ha hozzámész, és továbbra is nyugtatókra issza az alkoholt, szerintem nagyon hamar meg fogsz özvegyülni.

2013. máj. 4. 18:25
 2/66 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiféleképp nem mennék hozzá. Ha kezeltetné magát, és belátná, hogy nem normális a viselkedése, oké, kitartanék, és együtt küzdenénk le, de így? Reggelire sörözik? Így megy dolgozni? Ha nem akarsz ilyen apát a gyerekeidnek (teljesen jogosan) akkor ne is csinálj gyereket neki. Próbálj vele beszélni; próbáld észhez téríteni, hátha belátja a dolgokat. De ha így marad kérlek ne menj hozzá, gyereket meg végképp ne szülj neki.
2013. máj. 4. 18:27
 3/66 anonim ***** válasza:
100%
Soha kulonben anyad sorsa var rad
2013. máj. 4. 18:31
 4/66 A kérdező kommentje:
hetvegen issza reggel is..aztan delutan alszik es ejjel meg ebren van..sorrel meg cigivel termeszetesen..azt csinalom h nem pakolom el utana a dobozokat hatha felfogja h iszonyatos mennyiseg..hetkoznap csak este sor meg vodka meg a cigi..reggel gyogyszer..mult heten igeretet tett h megvaltozik es ogazam van..ki is vett szabadsagot..de semmi..ma ra kerdeztem hogy most mi van a leszokassal meg tapaszt is vettem neki ..erre az volt a valasz hogy eleg hulye hete volt remelte h nem fogom ezt felhozni..leepites.lesz a munkahelyen es ha ot kuldik el akkor el sem tudom kepzelni mi lesz akkor hetkoznap :S arra is gondoltam h beszelek az anyukajaval..elotte titkolja
2013. máj. 4. 18:32
 5/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak rosszabb lesz, ne akarj ilyen családot ha "gyógyult" alkoholistáról lenne szó (értsd próbál józan életet élni évek óta nem iszik) akkor megéri harcolni de így nem. 32\F
2013. máj. 4. 18:33
 6/66 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nem!

Apám is alkoholista volt, akkor megfogadtam, hogy soha nem kezdek még kapcsolatot sem olyan emberrel, aki rendszeresen iszik.

Ismerem, hogy megfogadom, leteszem, többé egy kortyot sem, aztán megy így egy darabig és jön újra az alkohol és egy csomó negatív élmény mind a feleség, mind a gyerek számára. Ismerem azt is, hogy kitartok melletted, mert elhiszem, hogy megváltozol, aztán szépen 20 év borzalom után belátja a feleség, hogy hát mégsem változott meg a férj.

Amúgy apám is megígért fűt, fát tényleg, bírta is 11 évig, hogy nem ivott, aztán újrakezdte, de azt a pár évet én senkinek nem kívánom!

Szóval nem, nem mennék hozzá.

2013. máj. 4. 18:33
 7/66 anonim ***** válasza:
82%
Én nem. Viszont a döntés nem az én kezemben van. Vannak szerelemházasságok és amíg dúl a szerelem, addig sok minden működik. Tehát én nem tudok dönteni helyetted. Mérlegeld, hogy megéri-e?
2013. máj. 4. 18:34
 8/66 anonim ***** válasza:
100%

1. Amig alkoholista, addig semmiképpen nem mennék hozzá - elválni elég sok nehézséggel jár, vele maradni meg csak arra jó, hogy tönkremégy te is.

2. Ha hajlandó kezeltetni magát és LEGALÁBB egy évig teljesen alkoholmentesen él, akkor lehet ÚJRA szóbahozni a házasságot.

3. Ha nem hajlandó orvosi segitséget kérni, illetve ha nem látja be, hogy alkoholista, akkor minden gondolkodás nélkül otthagynám.

2013. máj. 4. 18:35
 9/66 anonim ***** válasza:
100%

téged komolyan vonz egy ilyen piaszagú, bagószagú pasi, aki mindenre talál kifogást, és az egyetlen fontos dolog az életében a pia?

bocs, de értelmes, épeszű nő menekül az ilyenektől, nemhogy pátyolgatja.

ha a kérdés komoly, akkor borítékolható, h az életed pár éven belül romokban fog heverni.

2013. máj. 4. 18:36
 10/66 anonim ***** válasza:
100%
Soha!
2013. máj. 4. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!