Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzamennel egy alkoholistahoz?
Nem.
De ha hozzámész, és továbbra is nyugtatókra issza az alkoholt, szerintem nagyon hamar meg fogsz özvegyülni.
Egyértelműen nem!
Apám is alkoholista volt, akkor megfogadtam, hogy soha nem kezdek még kapcsolatot sem olyan emberrel, aki rendszeresen iszik.
Ismerem, hogy megfogadom, leteszem, többé egy kortyot sem, aztán megy így egy darabig és jön újra az alkohol és egy csomó negatív élmény mind a feleség, mind a gyerek számára. Ismerem azt is, hogy kitartok melletted, mert elhiszem, hogy megváltozol, aztán szépen 20 év borzalom után belátja a feleség, hogy hát mégsem változott meg a férj.
Amúgy apám is megígért fűt, fát tényleg, bírta is 11 évig, hogy nem ivott, aztán újrakezdte, de azt a pár évet én senkinek nem kívánom!
Szóval nem, nem mennék hozzá.
1. Amig alkoholista, addig semmiképpen nem mennék hozzá - elválni elég sok nehézséggel jár, vele maradni meg csak arra jó, hogy tönkremégy te is.
2. Ha hajlandó kezeltetni magát és LEGALÁBB egy évig teljesen alkoholmentesen él, akkor lehet ÚJRA szóbahozni a házasságot.
3. Ha nem hajlandó orvosi segitséget kérni, illetve ha nem látja be, hogy alkoholista, akkor minden gondolkodás nélkül otthagynám.
téged komolyan vonz egy ilyen piaszagú, bagószagú pasi, aki mindenre talál kifogást, és az egyetlen fontos dolog az életében a pia?
bocs, de értelmes, épeszű nő menekül az ilyenektől, nemhogy pátyolgatja.
ha a kérdés komoly, akkor borítékolható, h az életed pár éven belül romokban fog heverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!