Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelt kérdés
Ket honap.mulva lesz az eskuvonk..par eve vagyunk egyutt ,de amig nem laktunk egyutt akkor is tudtamh estenkent lemegy par doboz sor..akkor is soknak tartottam, de nem szoltam bele...mar fel eve egyutt is elunk es kezdetbrn csak hetvegen elokerult a vodka is..most mar napi szinten..es ma is elso dolog a sor bontas meg a cigi..ez a reggeli..most kajalt este kb normalisan..mellette nyugtatokat is szed es igy ra az alkohol..es mindig van indok,hetvege,most nehez nap volt,most szabin vagyok..egyebkrnt igy is nagyon kedves es aranyos de nagyon feltem ot masreszt apum is ivott en nem akarok ilyen apat a gyerekeimnek:( de nagyon nagyon szeretem
2013. máj. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
40%

Válaszom Nem

de csak azért mert apu alkoholista volt.

Sajna a párod is az. Részeg és éppen józanodó ember hogyan lesz támaszod? Hogyan fogja nevelni a gyerekeidet és az elbutulás? MInden alkoholista agya szivacsos lesz.

A korodtól is függ a döntés, de ha őt választod, mert nincs más, akkor 1 gyereknél többet ne vállalj és legyen állásod, az alkoholisták hamar meghalnak.

2013. máj. 4. 20:29
 32/66 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ennek jó vége nem lesz! :-( Hacsak le nem áll.

Nekem egyszer majdnem sikerült elvinni addiktológushoz a páromat, az utolsó percben beparázott és nem ment be. Viszont megígérte, hogyha megint elszalad vele a ló, magától elmegy. Nos, mostanra ott tartunk, h a pia fontosabb, mint én: vannak az alkoholista barátok, a kedves pultoscsajok, ezek mind fontosak. Én nem. Kitalálta, hogy legyen szexkapcsolat-igen ám, de már nem megy az sem... Amikor megtudta, h megszűnik a munkahelye, engem pofozott fel. Ez lett a mi nagy szerelmünkből... :-( Pedig mi is esküvőt meg gyereket terveztünk. Ennek ellenére segítenék neki, ha hagyná, mert az az ember is benne van még, akit valaha annyira szerettem... De ez esélytelen. Neki valamiért a folyamatos alkoholmámor kell, és az ivócimborák. Ez van.

Ne menj hozzá... Csak bajt veszel vele a nyakadba.

2013. máj. 4. 20:32
 33/66 A kérdező kommentje:
25vagyok o 35
2013. máj. 4. 20:37
 34/66 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kérdező, te egy idióta vagy, amiért ilyesmi egyáltalán megfordult a fejedben. Gratulálok. Amúgy ez az ember lehet, pár év múlva már nem lesz veletek, mert önpusztító életet él. És ha jó ember, akkor biztos, hogy hamarabb fog meghalni, mert sajnos a gonosz emberek mindig tovább élnek.
2013. máj. 4. 20:50
 35/66 anonim ***** válasza:
Tapasztalat. Az én családomban is egy csomóan ittak és akit szerettek a gyerekei, az érdekes módon 50 évesen meghalt, viszont aki bánt mindenkit, az meg él és virul ennyi idősen.
2013. máj. 4. 20:51
 36/66 anonim ***** válasza:
A legviccesebb,legokosabb,legműveltebb pasi az életemben alkoholista volt.Ha nem lett volna az,tökéletes párom lett volna,de felmértem ez hová vezet,csak pár részeg éjjelt asszisztáltam végig,köszönöm elég volt.Apámon látom hogy hová fog jutni.Néha érdemesebb az eszedre hallgatni,bármennyire fáj.
2013. máj. 4. 21:16
 37/66 anonim ***** válasza:

neeeeem. jobb a helyzet nem lesz. és egy szegény babát főként ne volnjatokbe. javuljon meg, aztán tervezhettek családot...

Egy ismerős párnál kezdő alkesz volt a fiú. na esküvő után csak durvult a helyzet. már baba is van, és tervezik a másodikat, de hogy miért? szörnyű lehet...

2013. máj. 4. 21:18
 38/66 anonim ***** válasza:

a kérdésedet látva egy történetet akartam elmesélni aki szerette a bort s ebéd és vacsora után is több pohárral megivott és nem lett semmi évtizedek után.

de ez a reggeli sörrel való kezdés - mégha csak hétvégén is - és a gyógyszerre ráivás engem aggasztana.

ez igy már sok.

más tele hassal inni és más igy kezdeni a hétvégét.

az hogy gyógyszerre ráiszik szintén elég aggasztó.

neki adhatsz x évet az életedből és bizhatsz benne hogy ez idővel nem rosszabb lesz hanem jobb.

kicsi az esélye de megeshet.

de egyszerüen nincs jogod ilyen apát választani a leendő gyerekeidnek.

még ha javul a helyzet és igy döntesz akkor is komoly a veszélye hogy élete egy nehezebb időszakában visszaesik ebbe a helyzetbe s még rosszabb lesz.

szóval az én tanácsom az: oké élj vele de ne vállalj vele közös gyereket. a jogi tanácsom pedig az hogy ne köss vele házasságot.

szép dolog a szerelem de nem arról szól hogy a gyerekeinknek vakon választunk apát.

és szép dolog a házasság de nem arról szól hogy olyannak kerülönk jogi kötelékbe aki nem képes velünk megteremteni egy igazi otthon melegét, hanem olyannak aki képes rá.

ez a reggeli sörivás és a többi és maga a mennyiség és a gyógyszerre ivás ez minden csak nem az otthon melege.

2013. máj. 4. 21:20
 39/66 DarkMongster válasza:

Hát ne ba*zd már!!!

Az anyám mostohaapja is alkoholista volt..

Tudod, hogy mit fog csinálni a gyerekeddel? (ha már lesz)

Ne mondjam inkább, hogy mit...

2013. máj. 4. 21:23
 40/66 anonim ***** válasza:
Nekem is kizáró ok az alkoholizmus, és a ritkán ivó fiúkat is teszteltem egy komolyabb kapcsolat előtt, hogy hogy viselkedik ha többet iszik a kelleténél, agresszívek kizáródtak volna rögtön (szerencsére nem volt ilyen).
2013. máj. 4. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!