Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámennél ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennél ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Párom 26/F, én 23/L. Minden jól működik köztünk, jövő évben szeretnénk összeházasodni. Azonos hobbijaink, érdeklődési köreink vannak, minden rendben köztünk, egyetlenegy dolgot kivéve. Én esküvő után egyből szeretnék nekilátni a babaprojektnek, párom viszont várna még vele 30 éves koráig. Megoldható ez valahogy kompromisszummal vagy nem?
2012. jún. 5. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Azt neked kell tudni, neked kell ismerni a párodat! Különben az, hogy neki álltok a babaprojektnek nem jelenti azt, hogy egyből terhes is leszel és szülni fogsz már jövőre. utána meg már nemsokára 30 éves lesz a párod, úgyhogy felesleges előre ezen parázni.
2012. jún. 5. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Persze, hogy hozzámennék, ezt nem is értem, hogy lehet kérdés. A kompromisszum: nem lesz jövőre esküvő. Ha olyan jól megvagytok, meg egyébként minden okés, akkor várjatok még mondjuk 2-3 évet, attól jegyben lehettek (mindenki azt mondja, hogy eljegyzéstől számított egy éven belül esküvő szükséges, de minek? Ha eljegyzés után 2 évvel lesz esküvő, akkor érvénytelen? Hát dehogyis!) Tehát vagy később lesz esküvő és aztán rögtön gyerkőc, vagy meg lesz az esküvő és később álltok rá a babaprojektre. Ha minden rendben köztetek ezt meg lehet beszélni, és nem lenne szabad kérdésnek lennie, hogy hozzámenj-e!
2012. jún. 5. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Kompromisszum.

Jövőre házasodtok,akkor már 27 lesz,adj 1 évet a házasságnak,1 év után kezdjetek neki a babaprojektnek,ha rögtön összejön,akkor majdnem 29 lesz,addigra már mind1 lesz hogy 29 vagy 30.

És neked is jó,1 éved lesz megszokni a házaséletet,utána babázhatsz eleget.

2012. jún. 5. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerencsés vagy, mert fiatalabb vagy három évvel.

Mi egyidősek vagyunk, és a párom szintén várna minimum 30-ig. :) Szivacs, de szeretem, emiatt nem hagynám ott.

Ha egyáltalán nem akarna gyereket, akkor más lenne a helyzet. Azt nagy valószínűséggel nem tudnám elfogadni.

27/N

2012. jún. 5. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Igen, ha szeretném, hozzámennék. Viszont jó lenne tudni, hogy most ő tényleg akar-e gyereket valójában. Én 4 évvel a gyerekcsinálás előtt utáltam a gyerekeket, de akartam legalább egyet. Lett is. Szerintem se siessétek még el, ha 28 évesen szülsz, az pont jó.
2012. jún. 5. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
A házasság után szórakozzatok egy kicsit még együtt. Ismerjétek meg jobban egymást. A babaprojekt az ugyis jön magától, ha akar.
2012. jún. 5. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
A babaprojekthez korán hozzá kell kezdeni. Lehet, hogy szerencsések vagytok, akiknek hamar összejön, de benne lehet a pakliban akár a Te, akár a párod oldalán, hogy nem jön össze könnyen. Ez senkinek sincs a homlokára írva, sőt, sokszor még az orvos sem tudja, hogy miért nem jön össze (idegi okok, stressz). Ha vártok az ő 30 éves koráig, és akkor derül még ki, hogy gondok vannak, akkor nagyon elhúzódhat a projekt. Akkor már bánni fogod, hogy nem egyből kezdtetek hozzá, és addigra már anyuka lehettél volna.
2012. jún. 5. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Miért akar várni? Anyagi okok? Dolgoztok vagy csak ő és fél,hogy nem tudna eltartani benneteket?
2012. jún. 5. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

nem kell ráerőltetni a dolgot, szerintem ismeri magát annyira, hogy most még nem érett egy gyerekre. sztem te sem szeretnéd, hogy a gyerek születése után elhagyjon, mert esetleg megijed a nagy felelősségtől.

érdekes, mert nálunk fordítva van a szitu. a párom 24 éves, folyton mondja, hogy milyen jó lenne egy gyerek, én meg mondtam neki, h max 28 évesen ugorjunk neki a projektnek, addig éretlennek érzem magam, pedig idén töltöm a 25öt, és én vagyok a lány :)

ne sürgesd, előbb-utóbb eljön az ideje mindennek. ha szeret, veled marad, és ő lesz a gyermeked apja.

2012. jún. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!