Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelt kérdés
Ket honap.mulva lesz az eskuvonk..par eve vagyunk egyutt ,de amig nem laktunk egyutt akkor is tudtamh estenkent lemegy par doboz sor..akkor is soknak tartottam, de nem szoltam bele...mar fel eve egyutt is elunk es kezdetbrn csak hetvegen elokerult a vodka is..most mar napi szinten..es ma is elso dolog a sor bontas meg a cigi..ez a reggeli..most kajalt este kb normalisan..mellette nyugtatokat is szed es igy ra az alkohol..es mindig van indok,hetvege,most nehez nap volt,most szabin vagyok..egyebkrnt igy is nagyon kedves es aranyos de nagyon feltem ot masreszt apum is ivott en nem akarok ilyen apat a gyerekeimnek:( de nagyon nagyon szeretem
2013. máj. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
Én is depressziós vagyok, de ez akkor sem normális, hogy iszik. Különben is szorongásoldó gyógyszerre nem szabad inni. Jár még pszichológushoz? L/20
2013. máj. 4. 19:10
 22/66 A kérdező kommentje:
Nem jár!..felírja neki a gyógyszert és kész :(
2013. máj. 4. 19:11
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keressetek egy normális pszichológust. Az enyém mindig beszélget velem amikor megyek hozzá gyógyszert irati. Múltkor 2 alakalommal is közbe jött valami és nem tudtunk beszélgetni és ő keresett, hogy már látni szeretne. L/20
2013. máj. 4. 19:15
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
Öt év után léptem ki a kapcsolatból, pedig a szüleivel is nagyon jól kijöttem, a nővérével egy iskolában tanítok stb. Aranyos, kedves ember aki reggel bemegy a levéltárba, mindenki szereti de este és hétvégén mattrészegre issza magát :( Egyszerűen egyik este megkérdeztem tőle hajnali fél három felé meddig óhajtja ezt folytatni (ivást) azt mondta nem tudja. Másnap reggel otthagytam szó nélkül. Hiába aranyos, okos, kedves, tanult, művelt, ha sosincs velem mert mindig van valami (alkohol) ami fontosabb mint én.
2013. máj. 4. 19:23
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nem kell alkesz.
2013. máj. 4. 19:27
 26/66 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened hogy ő jó e neked így ahogy van.Hogy a jövőben elfogadod őt olyannak amilyen és ha súlyosbodni fog az ivászata akkor is ott leszel vele és rendbe rakod őt,utána,később is amikor már idősek lesztek mellette fogsz állni.Ez a te döntésed lesz.
2013. máj. 4. 19:43
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, te ezen még tényleg elgondolkodol, hogy hozzámenj-e? Reggel-este sör, vodka, jó piaszagú lehet. Tényleg erre vágysz? Aztán meg pár év múlva majd itt mesélheted, hogy hozzámentél, hogy válj el...ezt szánod a gyerekeidnek is? Egy alkesz apát? Ha már most látod, hogy milyen, min gondolkodsz? Ja, hogy te így is szereted? nyugi, ez majd nagyon gyorsan el fog múlni, ha miden nap ezt kell elviseld.

Majd jön a következő pasi, leszel még szerelmes :)

Ezeket nem bántásból írtam, csak hogy felnyissam a szemed.

2013. máj. 4. 19:46
 28/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképp se mennék hozzá! Akkor se, ha ígérne fűt-fát, hogy megváltozik. Azonnal lefújnám az esküvőt és elköltöznék. Aki egy kicsit is ismeri a helyzetet, az meg fogja érteni, a többiek meg le vannak sz@rva. 26N
2013. máj. 4. 19:51
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

En 3 evig eltem egyutt a Herceggel aki jobban szerette az alkoholt mint engem.

Soha megegyszer nem kivanom vissza azt amit mellette eltem at. Tudom, hogy nehez nemet mondani annak akit szeretsz de a sajat erdekedben, muszaj. En megtettem es jol dontottem. Talalkoztam egy magamfajta fiuval akit ugyanugy lelakott a volt menyasszonya erzelmileg anyagilag es mindenhogy. 9 eve boldogan elunk.

Soha az eletben nem allnek megegyszer ossze valakivel legyen az illeto akarmilyen jo lelek is ha fuggosegi problemai vannak!

2013. máj. 4. 20:12
 30/66 anonim ***** válasza:
Attól még hogy depressziós, nem kéne inni. Keressetek normális pszichológust, akivel beszélhet a problémáiról. Itt nem neked kell erősnek lenni, hanem neki, ezt neki kell megtennie a kapcsolatotokért.
2013. máj. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!