Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzamennel egy alkoholistahoz?

Figyelt kérdés
Ket honap.mulva lesz az eskuvonk..par eve vagyunk egyutt ,de amig nem laktunk egyutt akkor is tudtamh estenkent lemegy par doboz sor..akkor is soknak tartottam, de nem szoltam bele...mar fel eve egyutt is elunk es kezdetbrn csak hetvegen elokerult a vodka is..most mar napi szinten..es ma is elso dolog a sor bontas meg a cigi..ez a reggeli..most kajalt este kb normalisan..mellette nyugtatokat is szed es igy ra az alkohol..es mindig van indok,hetvege,most nehez nap volt,most szabin vagyok..egyebkrnt igy is nagyon kedves es aranyos de nagyon feltem ot masreszt apum is ivott en nem akarok ilyen apat a gyerekeimnek:( de nagyon nagyon szeretem
2013. máj. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
nem ugy kell elkepzelni mint valami igenytelen felrebeszelo magatehetetlen vagy aggressziv embert..okos ertelmes emberrol van szo,nagyon szeretem es nagyon jo vele lenni de nem birom tovabb nezni ezt.. inkabb az egeszsege miatt aggodom, de tudom kesobb olyan is lehet mint amit az elozo valaszolo irt..apum fetrenget, azt se tudta holvan,verte,csalta anyukamat es en nem akarok 25ev utan radobbenni hogy most kellett vna lepni..eleg stresszes az elete es azt mondta h azert is szeretne mat nagyon babat h az segitene neki erosebbnek lenni es ellenallni..de ha baba lesz akkor meg mar eleg nehez barhova es lepni:(
2013. máj. 4. 18:46
 12/66 anonim ***** válasza:
56%
Nem menjél férjhez amig rendbe nem jön. De 100%-osan mellette kell állnod, amikor az elvonási tünetek vannak. Egyértelműen az irásod alapján:alkoholista és depis.
2013. máj. 4. 18:46
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Milyen élete lenne mellette a családjának? Nem tenném ezt a leendő gyerekeimmel.
2013. máj. 4. 18:47
 14/66 A kérdező kommentje:
hogy segithetnek?:( mar gyakran csak ingerulten tamadolag tudok hozza allni:( pedig o soha egyetlen szoval meg csak meg sem sertett
2013. máj. 4. 18:49
 15/66 anonim ***** válasza:
45%
SOHA!Ha részeg lesz valószínűleg ki fog törni belőle az agresszív állt és bajod eshet!!!
2013. máj. 4. 18:50
 16/66 anonim ***** válasza:
84%
minek kérdezed, ha úgyis hozzámész?
2013. máj. 4. 18:56
 17/66 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam mások véleményére-nem kell támadni. Elég nehéz helyzet..és az ,hogy ennyien ugyanazt írjátok megerősítetek abban ,hogy én látom jól a dolgokat. Ma beszélni fogok vele és ha nem látok semmilyen változást...akkor lépek.
2013. máj. 4. 18:57
 18/66 anonim ***** válasza:
90%

Emögött áll valami probléma. A kérdésedből az jön le, hogy nem azért iszik, mert egy nemtörődöm, semmirekellő kocsmatöltelék. A nyugtatókat is azért szedi, mert valamiért szorong, vagy lelki problémái vannak. Csak ilyen szerekkel tud feloldódni, kicsit megnyugodni, enyhíteni a szorongáson, vagy akármilyen kellemetlen érzésen.

De ez akkor sem mehet így! Rá kéne venned, hogy kérjen segítséget. Elsősorban nem elvonókúrára gondolok, hanem pszichológusra, pszichiáterre, ha saját maga nem tud belőle kikeveredni. Így nem maradhat, tönkreteszi az egészségét, állandóan bódult lesz, nem tud rendesen teljesíteni.

Ez saját tapasztalat.

2013. máj. 4. 18:58
 19/66 anonim ***** válasza:
Nem, nem, soha! A papám is elég sokat iszik és nem bánik rendesen a mamámmal. Volt, hogy a mamám idegösszeomlást kapott miatta.
2013. máj. 4. 19:03
 20/66 A kérdező kommentje:
Depressziós :( Szed rá gyógyszereket, csak mellette feszültségoldónak ott az alkohol :( Eddig hiába beszéltem vele, mert mindig sértésnek vette pedig nem annak szántam..nem tudom ,hogy kezeljem a dolgot..próbálok megértő lenni, tudm ,hogy beteg ,de nem tudom nézni ,hogy tönkreteszi magát
2013. máj. 4. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!