Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?
"Ezt honnan tudod? Látod a válaszolókat?"
Ezeknek a válaszadóknak majdnem mindegyike hozzátette, hogy ő is "molett" vagy éppenséggel "fogadjon el úgy is, ha 20 kilót hízok" valamint "ha így nem tetszek neki, menjen" és "én inkább betolnék pár hurka-kolbászt előtte és otthagynám"... szerintem ezek elég sokat sejtetőek.
A legtöbb embernek a saját kényelme, bendője fontosabb. Őt feltétel nélkül kell szeretni, ugye...
Én vékony vagyok, és nem akarok meghízni. Terhesség alatt is tornázni fogok, hogy minél kevesebb jöjjön fel.
Most sem vagyok elégedett magammal, mert ugyan vékony vagyok, de régen sokkal izmosabb fenekem, combom volt és ez zavar. Szóval én aztán tényleg nem akarok hízni.
Ugyanakkor ha a párom azt mondaná, hogy elhagy ha meghízok...hát erősen elgondolkznék a kapcsolatunkon. Na nem az első ilyen megjegyzés után, hanem a sokadiknál, mint amit a kérdező írt. Szóval ennyit arról, hogy a túlsúlyos nők írják, hogy hagyja el..
Sose tudhatod mit hoz az élet. Lásd egyik válaszadó 36os volt, most meg 40es. Erről nem tehet és nem is nagyon tud rajta változtatni. A szülés megváltoztatta a testét.
Na ezeketől a dolgoktól eltekintve én pont emiatt nem jönnék össze sportemberrel.
Van egy régi jó barátnőm. Nagyon jóban vagyok a családdal is, meg van egy helyes bátyja akibe régen teljesen bele voltam zúgva. Aztán mikor már nagyobbacska lettem és nem csak a kis 13 éves fejemmel rajongtam, akkor már a szülőknek voltak megjegyzéseik, és erősen össze akartak boronálni minket. Addigra persze már én sem úgy álltam a dologhoz. Legyezgette a hiúságom, de ennyi.
Na most az a család nagyon sportos.. És igazából ha valaki magával szemben is elvár dolgokat, akkor érthető, hogy a párjától is elvárja. Igazából ő megteheti. Nem véletlen, hogy sok sportoló a saját "súlycsoportjában" találja meg a társát.
Soha nem akarnék ahhoz a családhoz tartozni. Bármennyire is szeretem őket. Nem tudnék úgy enni egy falatot, hogy ne legyen bűntudatom miatta. Folyton elégedetlen lennék magammal, és nem érezném magam jól a bőrömben.
Szóval az a helyzet, hogy a párodat nem lehet hibáztatni azért, hogy ezt mondja, hiszen nagy sportember, aki odafigyel magára.
Vagy elfogadod a helyzetet, vagy te is keresel egy hozzádillőt, akit nem érdekelnek ezek a dolgok, meg ő is keres magának egy sportos lányt.
Bocsánat hölgyeim, de van egy apró bökkenő:
- Nem a pasinak változott a stílusa, mert azelőtt is ilyen "bunkó" volt,
de a kérdezőnek ezzel együtt bejött a pasi.
- Viszont a kérdező hajlamos az elhízásra, és csak nem beszélt mellé a pasi.
Az persze más kérdés, hogy együtt maradnak-e?!
off... igen , kedves 71-es, a igazi szeretet feltétel nélküli.
Sőt, mást mondok: a SZERETET feltétel nélküli! ... mert hamis szeretet nincs. A többit egészen másnak hívják.
Tehát jobban teszi a kedves Kérdező, ha minél hamarabb kilép ebből a kapcsolatból.
"A kérdező kommentje:
Ja, és kb 7-8 kiló felesleg van rajtam, nem több. Szóval nem vagyok "
Kérdező!
Ha magad is elismersz ennyit, akkor a valóság inkább 15 lehet. De ez a pasi el fog hagyni, ha elhízol. Ezt vedd tudomásul.
"Ha valaki igazán szeret, az akkor is elfogad, ha 200 kilós vagy. Ennyi."
Persze, ha vak és hülye is.
Kérdező!
Írd le légyszi a valós arányaidat. És az, hogy egészséges nő, teljesen normális arányokkal legyen beteg az marhaság. Csak tudod a fogyást nem úgy kell csinálni, hogy két hónapig nem eszek csak füvet, azt is keveset. Ettől nem fogysz, csak haldokolsz. Már bocsánat. Csak lassan és kitartóan. Ahogy meghíztál.
Pillanatnyilag 68 kg vagyok, és 165 cm. 56 kg alatt már elmaradt a menzeszem, amikor pedig afölött vagyok, szép rendesen normálisan működök, így pedig arra a következtetésre jutottam, hogy nekem valahol ott mozog a nagyon minimum. Emellett egyáltalán nem vagyok zsíros, hanem rengeteg izom is van rajtam, ez köszönhető a rengeteg biciklizésnek, és a hosszú távú, de viszonylag lassú tempójú futásnak. Tudom, hogy lehetnék ideálisabb kinézetű, és azt is tudom, hogy fokozatosság kell, erről nem kell felvilágosítani, és azt is tudom, hogy hol kellene megszorítani magam, nyilván kivitelezhető. A kérdésem nem is erre vonatkozott, mert bárki le tud fogyni, hanem arra, hogy ilyen nyomás alatt mit tenne más a helyemben, mikor ultimátumot kap.
Mióta egy pár vagyunk, azóta tartom pl. a tömegem, mert még mielőtt összejöttünk volna, akkor szedtem fel ezt a pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!