Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha azt mondaná a vőlegényetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nádszál alkat, soha nem is voltam, de nem vagyok kövér sem. A vőlegényem nagyon odafigyel a testmozgásra, egészségére. Ma este, mikor fél 9-kor még tejet ittam, azt mondta, hogy ha elhízom, el fog hagyni. Nem először mond ilyesmit. Én már úgy érzem, hogy minél többet mondja és érezteti, annál inkább NEM akarok neki megfelelni. Úgy érzem, ha nem lenne ez a nyomás rajtam, akár még egy pár kilót is le tudnék dobni, de már az frusztrál, hogy folyton elvárásai vannak felém. Mit tennétek a helyemben?
2013. ápr. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
80%
Én dobnám ki őt, és keresnék egy olyan embert, aki mellett megihatok egy pohár tejet nyugodtan!
2013. ápr. 28. 21:45
 2/91 anonim ***** válasza:
67%
Elhajtanám. Vagy tetszek úgy, ahogy vagyok, vagy ne tetszek sehogy. Támogatni, bíztatni lehet, ha ő úgy gondolja sok a plusz, de ha te így érzed magad jól akkor el kell fogadnia. Ilyen kijelentésekkel meg nagyon szerethet..
2013. ápr. 28. 21:45
 3/91 anonim ***** válasza:
78%

Első körben megkérdezném, hogy mi lesz ha terhes leszek?

Aztán elhagynám - vagyis elhagytam. Jó döntés volt. Ott hagyta a feleségét, mert szülés után 4 hónappal nem hozta a versenysúlyát. És erre még büszke is! Áldom az eszem, hogy nem maradtam vele.

2013. ápr. 28. 21:47
 4/91 anonim ***** válasza:
73%

Genetikailag vagy molett? Szerintem szakítani kellene, mert ő màst akar belőled faragni, ergó nem boldog veled, nincs megelégedve. Mi lesz, ha terhes leszel, felszalad pàr kiló?

Nem illetek össze.

2013. ápr. 28. 21:47
 5/91 anonim ***** válasza:
76%
Mást kellene keresni.
2013. ápr. 28. 21:52
 6/91 anonim ***** válasza:
69%
Mi lesz ha megöregszel?Majd mész plasztikára?Ha neki ennyire fontos a külső,neked meg nem elsődleges szempont,hogy tökély legyél,nem vacakolnék vele.
2013. ápr. 28. 21:54
 7/91 anonim ***** válasza:
74%
En ezt hallgattam 10evig. A mostani paromnak igy tetszem, ahogy vagyok. Lepj le meg az eskuvo elott, ennel jobbat erdemelsz!
2013. ápr. 28. 21:55
 8/91 anonim ***** válasza:
79%
Csomagolnék, búcsúlevél: a pohár tejet választom, mert kedvesebb.
2013. ápr. 28. 21:57
 9/91 anonim ***** válasza:
66%
Már csak dafke meginnám a tejet és már nyitnám neki az ajtót, hogy Isten hirével és minden jót kívánva:)
2013. ápr. 28. 21:59
 10/91 anonim ***** válasza:
67%

Ja, lehet szidni a pasit, hogy milyen bunko, de azt azért nem ártana ám észben tartani, hogy gy kapcsolat a fizikai vonzalmon is alapul. Sot, mondhat bárki bármit, az az elso, hiszen ha külsőleg nem tartja valaki vonzónak a másikat, esély sincs megismerni a személyiséget.

Ha valaki a vékony/kövér/nagymellu/deszka típushoz vonzódik, az az ellenkezőjét nem fogja vonzónak találni.

Neked kell tudnod, hogy mi a megfelelő lépés, de a "nem akarok neki megfelelni" azt sugallja, hogy ez a kapcsolat a te részedrol sem az igazi.

2013. ápr. 28. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!