Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha azt mondaná a vőlegényetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nádszál alkat, soha nem is voltam, de nem vagyok kövér sem. A vőlegényem nagyon odafigyel a testmozgásra, egészségére. Ma este, mikor fél 9-kor még tejet ittam, azt mondta, hogy ha elhízom, el fog hagyni. Nem először mond ilyesmit. Én már úgy érzem, hogy minél többet mondja és érezteti, annál inkább NEM akarok neki megfelelni. Úgy érzem, ha nem lenne ez a nyomás rajtam, akár még egy pár kilót is le tudnék dobni, de már az frusztrál, hogy folyton elvárásai vannak felém. Mit tennétek a helyemben?
2013. ápr. 28. 21:43
 31/91 A kérdező kommentje:
Ő nagyon szigorú mindenkivel szemben, de magával szemben is. Mondtam már neki korábban is, hogy még most menjen, ha menni akar, mint majd esküvő és gyerekek után, mert nekem még mindig jobb, ha most hagy el. De persze erre az a válasz, hogy nincs nálam jobb. Mégsem vagyok elég jó, csak éppen jobbat nem talál. Valóban különbözünk más dolgokban is, vannak teljesíthető elvárásai is, de az elvárás hegyek már olyan számosak, és némely elvárás olyan komoly, hogy tényleg összezúz. Én szeretem őt mégis.
2013. ápr. 28. 22:31
 32/91 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem az a normális, hogy az ember figyel magára, hogy ne hízzon el, hogy a kapcsolata sokadik évében is vonzó legyen még a másik szemében. Viszont ezt meg is teszi a kérdező, tehát teljesen tapló dolog a párjától ez a kijelentés. Mondjuk ha a kérdező nem tenne semmit a fogyás érdekében, akkor is bunkóság lenne, és egyáltalán nem jó kapcsolatra utaló kijelentés lenne ez. Meg lehet ezt mondani másként is. Mármint másként is meg lehet kérni a másikat, hogy figyeljen a súlyára.

A férjem, így 13 év elteltével dupla akkora mint mikor megismerkedtünk, és annak ellenére, hogy már nem sokszor, de néhányszor utaltam rá, kértem, hogy próbáljon már kicsit fogyni, eszembe sem jutott, hogy elhagyjam, mert felszedett néhány tíz kilót. Minden grammját szeretem, de akkor is az az igazság, hogy örülnék, ha ledobná a felszedett kilók legalább egy részét, ha nem is az egészet. De hogy emiatt elhagyjam...eszembe nem jutna. Így is szeretem pont annyira, mint a felszedett kilói nélkül.

2013. ápr. 28. 22:34
 33/91 anonim ***** válasza:
46%
Biztos szereted? Nem csak megszoktad, hogy ott van? Vagy nem hiszed el, hogy találhatsz jobbat?
2013. ápr. 28. 22:35
 34/91 anonim ***** válasza:
58%
Nem csak hülyéskedik/ösztönözni próbál? Nálunk az van, hogy pont ő hízik, mióta együtt vagyunk, már felszedett kb. 10 kilót. Egy éve kezdte el lefelé adni, de nagyon édesszájú, lemegy visszajön. Ezért szoktam cukkolni ha eszik. Nem azt mondom ne egyen meg egy szelet sütit, de amikor neki akar ülni ötnek este, akkor megkérdezem hogy nem sok-e. plusz eljárunk futni, este már olyanokat készítünk ami nem hizlaló emiatt néha beszól, de végül is tudja hogy igazam van. Most fiatal (30 éves) most kell odafigyelni magunkra, mert akkor mi lesz később?
2013. ápr. 28. 22:36
 35/91 anonim ***** válasza:
78%
Nekem szélesebb lett a csípőm szülés után 36-os méretem volt. Most negyvenes kb. Nagyon széles lett és nincs rajta háj. Hasamon is lóg a bőr, ott sincs háj. A párom így is szeret csak engem zavar... nagyon :'( ha te is így jársz akkor kitesz?
2013. ápr. 28. 22:38
 36/91 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem jó dolog. Nekem a párom azzal kezdte, hogy adjak le pár kilót rögtön a kapcsolatunk elején. Én meg közöltem vele, hogy nem fogom leadni. Azóta is tonnaszámra eszem a fagyit, meg a gumicukrot és jól érzem magam úgy, hogy nem vagyok 40 kilós pálcika, hanem olyan közepes, átlagos. Miért kell mindenkinek szupermodellnek lennie? Ha valakinek van egy kis hasa, az miért baj? Mindenkinek van egy kis pocakja, mert sok a fincsi étel, mégsem undorítóak. Az az undorító, aki igénytelen. meg aki ilyen szinten nem tolerálja a másik hibáit. Szerintem nem azért vagy vele, mert szereted, hanem azért, mert kevés az önbizalmad és azt hiszed, nem fogsz mást találni.
2013. ápr. 28. 22:47
 37/91 anonim ***** válasza:
46%
Na de miért azt mondod neki, hogy inkább most hagyjon ott? Hagyd ott te, teperjen csak utánad. Rosszabb mint Schobert Norbi...
2013. ápr. 28. 22:48
 38/91 anonim ***** válasza:
40%

Hány kiló és milyen magas vagy?Csak hogy el tudjuk képzelni,hogy neki mi számít kövérnek.

Ja,és mondd akkor te is ezt neki,hogy elhagyod,ha elhízik.

Még ő is járhat így,mondjuk egy betegség kapcsán el hízhat ő is.Neki hogy esne??

2013. ápr. 28. 22:57
 39/91 anonim válasza:
42%
tudom milyen... hagyd ott! úgy kellene elfogadnia ahogy vagy! ilyennel ne kösd össze az életed!
2013. ápr. 28. 22:58
 40/91 anonim ***** válasza:
79%

Annyi gondolat kavarog most a fejemben, megpróbálom értelmesen leírni. Kezdem azzal, én hogy döbbenteném rá: legközelebb, ha ilyet mond, lazán közölném vele, hogy rendben van, bomba alakom lesz, de akkor minden nap két órán át fogsz kefélni, de ha nem tudod teljesíteni, vagy elsülsz 2 perc alatt, mert nincs önkontrollod, elhagylak.

Amúgy akárki akármit mond, tapló dolog ezt így a fejedhez vágni. Pláne, hogy teszel is érte. Azért egy pohár tej, nem olyan, mintha éjfélkor ülnél neki egy csokitortának. (de, jelzem, én még ebbe se szólnék bele)

Elvégre milyen alapon? úgy vélem, két ember egy párkapcsolatban is önálló felnőtt, saját döntéseket hoz. Más kérdés, hogy intelligens ember figyelembe veszi a másik vágyait és úgy dönt. De a döntést Ő hozza meg! Normális párkapcsolatban nincs helye a zsarolásnak, terrorizálásnak!!!

2013. ápr. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!