Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?
Szerintem az a normális, hogy az ember figyel magára, hogy ne hízzon el, hogy a kapcsolata sokadik évében is vonzó legyen még a másik szemében. Viszont ezt meg is teszi a kérdező, tehát teljesen tapló dolog a párjától ez a kijelentés. Mondjuk ha a kérdező nem tenne semmit a fogyás érdekében, akkor is bunkóság lenne, és egyáltalán nem jó kapcsolatra utaló kijelentés lenne ez. Meg lehet ezt mondani másként is. Mármint másként is meg lehet kérni a másikat, hogy figyeljen a súlyára.
A férjem, így 13 év elteltével dupla akkora mint mikor megismerkedtünk, és annak ellenére, hogy már nem sokszor, de néhányszor utaltam rá, kértem, hogy próbáljon már kicsit fogyni, eszembe sem jutott, hogy elhagyjam, mert felszedett néhány tíz kilót. Minden grammját szeretem, de akkor is az az igazság, hogy örülnék, ha ledobná a felszedett kilók legalább egy részét, ha nem is az egészet. De hogy emiatt elhagyjam...eszembe nem jutna. Így is szeretem pont annyira, mint a felszedett kilói nélkül.
Hány kiló és milyen magas vagy?Csak hogy el tudjuk képzelni,hogy neki mi számít kövérnek.
Ja,és mondd akkor te is ezt neki,hogy elhagyod,ha elhízik.
Még ő is járhat így,mondjuk egy betegség kapcsán el hízhat ő is.Neki hogy esne??
Annyi gondolat kavarog most a fejemben, megpróbálom értelmesen leírni. Kezdem azzal, én hogy döbbenteném rá: legközelebb, ha ilyet mond, lazán közölném vele, hogy rendben van, bomba alakom lesz, de akkor minden nap két órán át fogsz kefélni, de ha nem tudod teljesíteni, vagy elsülsz 2 perc alatt, mert nincs önkontrollod, elhagylak.
Amúgy akárki akármit mond, tapló dolog ezt így a fejedhez vágni. Pláne, hogy teszel is érte. Azért egy pohár tej, nem olyan, mintha éjfélkor ülnél neki egy csokitortának. (de, jelzem, én még ebbe se szólnék bele)
Elvégre milyen alapon? úgy vélem, két ember egy párkapcsolatban is önálló felnőtt, saját döntéseket hoz. Más kérdés, hogy intelligens ember figyelembe veszi a másik vágyait és úgy dönt. De a döntést Ő hozza meg! Normális párkapcsolatban nincs helye a zsarolásnak, terrorizálásnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!