Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha azt mondaná a vőlegényetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nádszál alkat, soha nem is voltam, de nem vagyok kövér sem. A vőlegényem nagyon odafigyel a testmozgásra, egészségére. Ma este, mikor fél 9-kor még tejet ittam, azt mondta, hogy ha elhízom, el fog hagyni. Nem először mond ilyesmit. Én már úgy érzem, hogy minél többet mondja és érezteti, annál inkább NEM akarok neki megfelelni. Úgy érzem, ha nem lenne ez a nyomás rajtam, akár még egy pár kilót is le tudnék dobni, de már az frusztrál, hogy folyton elvárásai vannak felém. Mit tennétek a helyemben?
2013. ápr. 28. 21:43
 11/91 anonim ***** válasza:
68%

Én 58-59 kilósan hallgattam azt, hogy mekkora koca vagyok, meg hasonlók, már nem járunk. Viszont a párom engem szid le, még ha husinak is hívom magam :) (Mármint új párom van)

Keress valakit, aki magadért szeret, nem a kockás hasadért. Na meg azt hiszem a második írta, hogy keress valakit aki mellett megihatsz egy pohár tejet. Eszméletlen mik vannak :) Mi az, hogy megszól tejivás miatt? Na megyek nézni Django-t :D

2013. ápr. 28. 21:59
 12/91 anonim ***** válasza:
75%
A kapcsolat fizikai ES intellektualis vonzalmon alapul. Ha csak fizikain, en most egyedulallo lennek. :) Es aki szerint a fizikai vonzalom a legfontosabb, az mit csinal kesobb, oregedes eseten? :)
2013. ápr. 28. 22:01
 13/91 anonim ***** válasza:
15%
kövérség=lustaság
2013. ápr. 28. 22:02
 14/91 A kérdező kommentje:

Ő inkább arra van kiélezve, hogy ha saját hibámból, és hanyagságomból történik, hogy elhízom.

És amúgy meg heti 2-szer 3-szor egy-egy órát kocogok, pont emiatt, és hát... már fogytam két kilót... két hónap alatt. Szóval nem is törekszem rá, hogy elhagyjam magam testileg.

Csak már önmagában az esik rosszul, hogy felmerül ez benne, hogy ha elszúrom, akkor elhagy. Így olyan görcsös, így olyan... megfulladok.

Olyan ötlete nincs valakinek, hogyan ébreszthetném rá arra, hogy ezt hagyja abba, anélkül, hogy el kéne hagynom?

2013. ápr. 28. 22:04
 15/91 anonim ***** válasza:
44%

13! Nem az a legfontosabb, de onnan indul. Ha nem tetszik valaki, ha nem esik jol ránézni, nem fogsz vele szoba elegyedni, tehat esély nincs arra, hogy megismerd, es megszeresd. Biztos vagyok benne, hogy a partnered vonzónak talál, azért is van veled.

Persze egy hosszú kapcsolatban az ember változik külsőleg is. Ilyenkor, hacsak nem extrém változásról van szó, nyilván mar a személyiség vonzóbb, mint a külső, igy az ember "elnézi" , hogy elhízott/lefogyott/kopaszodik, de a kapcsolat elején még bizony a külső nagyon fontos.

2013. ápr. 28. 22:06
 16/91 A kérdező kommentje:
Ja, és kb 7-8 kiló felesleg van rajtam, nem több. Szóval nem vagyok ordináré kövér. Ezek a kilók is csak azóta vannak rajtam, mióta ismerjük egymást, előtte mondhatni vékony voltam. Ezt sem értem, hogy miért van rám ő ilyen hatással, lehet, hogy pont az elvárásai miatt?
2013. ápr. 28. 22:07
 17/91 anonim ***** válasza:
63%
18: az fontos inkabb, hogy apolt legyen. Nem az, hogy nagy a feneke vagy nem kockas a hasa.
2013. ápr. 28. 22:08
 18/91 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt.
2013. ápr. 28. 22:08
 19/91 anonim ***** válasza:
71%
Rossz jel. Ilyet nem mondunk, még viccből sem. Legalábbis ez nekem távol áll a jó humorérzéktől. Lehet, hogy ez csak egy pitiáner kijelentés, de gondold át, hogy milyen veled a párod valójában, hogy tényleg szeret-e. Hogy nem e hagytál figyelmen kívül bizonyos részleteket a rózsaszín ködtől. Tudom, hogy nincs hibátlan ember és mindenkinek vannak hülye elszólásai, csak a saját tapasztalataimból beszélek. Ha valaki meg akar változtatni akkor is, ha nem vagy kórósan elhízott, vagy igénytelen, az azt mutatja, hogy nem fogad el téged.
2013. ápr. 28. 22:09
 20/91 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyedben otthagynám,ha nem vagyok neki jó keressen mást!
2013. ápr. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!