Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondaná a vőlegényetek, hogy ha elhíztok, el fog hagyni, mit tennétek?
Utolsó igazad van, de akkor sem kéne ezt nap mint nap mondania. Ha minden egyes falatot bűntudattal nyel le, mert hízlal, akkor az duplán fog lerakódni.
Ha valaki amúgy is fogyni akar, és tesz is érte, akkor azt teljesen felesleges azzal szekálni, hogy nehogy elhízzon. Szerintem ez kifejezetten káros...
Azoknak, akik annyira a pasi pártján állnak:
Nem azzal van itt a baj, hogy vannak elvárásai. Persze, ez természetes. De itt a kérdező odafigyel magára, mozog, már fogyott is. Az ilyet nem rá kell venni arra, hogy kezdjen magával valamit, hanem inkább megdicsérni hogy milyen ügyes volt, támogatni, biztatni. Ez a sok negatívum tényleg hihetetlen feszültséget tud okozni, és bárki bármit mond, így tényleg nehezebb fogyni. (nem egy ember kezd stressz hatására hízni...)
Hogy mit lehetne tenni vele? vagy valami szarkasztikus válasszal rádöbbented, hogy miket beszél, vagy szépen leültök és elmondod, hogy igenis szeretnél egészségesen élni, mozogni, esetleg fogyni is, de ezzel a viselkedésével egyszerűen nemhogy nem segít, hanem hátráltat és elveszi a kedved. Kérd meg, hogy próbálja meg magát visszafogni, és gondolja át.
azt is elmondhatod, hogy hogy szeretnéd kivitelezni, tehát például hogy alapból egészséges, nem hízlaló kajákat szeretnél enni, de azért néha, ha megkívánsz egy sütit, vagy valamit (nem őrült nagy mennyiséget), akkor azt szeretnéd nyugodtan, bűntudat nélkül élvezni. (nemcsak a legszigorúbb diéta lehet hatásos, ráadásul hosszú távon nem is kifizetődő)
Akár írhatnál magadnak heti/napi beosztást, ez lehet Téged is ösztönözne. (mozgásról, vagy ha épp főzni szoktál magadnak, akkor összeállíthatsz előre egy heti menüt) Így ő is látja, ha mondjuk keddre nincs beírva sport, hogy nem épp lusta vagy, hanem ez most egy előre eltervezett pihenőnap. És szerintem ha látja, hogy ezt betartod, ő sem lesz frusztrált (már megint a Tv-t nézi, miért iszik tejet ilyen későn, stb...) és nem fog nyaggatni Téged sem.
Figyu, ez gáz, de legalább megmondja, így nem az van, hogy kussol, aztán egyszer csak lelép mondván már nem tetszel neki.
Amit mond az nyilván inkorrekt, de legalább az, hogy megmondta, az korrekt, mert tudsz dönteni ennek fényében.
Minden ember más, ha ő ilyen, Te nem, akkor nem illetek össze, ennyi. Fölösleges kígyót békát összehordani itt vagy máshol rá, mert a döntés innentől a Tied.
Hát köszönöm a sok hasznos választ. A szolaglelkűség pl totál igaz, mert képes vagyok azért is bocsánatot kérni, ha ő betegszik meg, és elhinni, hogy annak is én vagyok az oka.
Igen, korrekt dolog tőle, hogy megmondja, hogy mik az elvárásai, így nem érhet váratlanul később semmilyen lépése.
Az is igaz, hogy félnék az egyedülléttől, nagy kudarcnak élném meg, ha nem sikerülne ez a kapcsolatom.
Nekem igazából mindig is voltak testképpel problémáim, megjártam már az anrexiától mindent, így mondhatni természetes, hogy teljesen soha nem voltam elégedett magammal, és most sem vagyok az.
Szóval minden hozzászólást köszönök, a lepontozónak meg üzenem, hogy nagyon aljas dolog mindenkit lepontozni.
Annyira vicces, hogy az összes dagadt nő azt tanácsolja, hogy hagyja el...
Aki meg törődik a testével, egészségesen él és normálisan néz ki az azt, hogy foglalkozzon magával...
Ebben csak az a szomorú, hogy kb. 60 válaszból 40 származik túlsúlyos nőktől. Iszonyatos ez az arány...
"Annyira vicces, hogy az összes dagadt nő azt tanácsolja, hogy hagyja el...
Aki meg törődik a testével, egészségesen él és normálisan néz ki az azt, hogy foglalkozzon magával...
Ebben csak az a szomorú, hogy kb. 60 válaszból 40 származik túlsúlyos nőktől. Iszonyatos ez az arány..."
Ezt honnan tudod? Látod a válaszolókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!