Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott nektek vőlegényetek/férjetek kedveskedni bármivel?
Nem jellemző. Azt mondja, ha kell valami, szóljak :)
Még a szülinapom is rendszeresen elfelejti. De mit csináljak, ő ilyen. Attól még tudom, hogy szeret, mert kimutatja száz más módon, csak ez az oldala kicsit bugos :)
Vacsit főz ha később érek haza
Igazodik hozzám időben,igy hoz-visz melóba (ő rugamas munkaidős,én 8-4)
megmasziroz
csinál nyugtatóteát
ha reggel még álmos vagyok,akkor ő készit reggelit
napközben sms-ket,emaileket irogat (pedig pár órával később jön értem)
vesz nekem csokit
magától kitalálja hogy ugorjunk el wellnesezni hétvégén (100km-re van nagyonjó elfogadható áron)
de ami maig napig meglep és legjobb hogy sok év után is jobban bújik hozzám mint egy tini szerelmes...
Az én férjem még soha nem felejtette el egyetlen születés vagy névnapomat sem. Néha kapok egy-egy szál rózsát, vagy valami helyes haszontalanságot. Ha elutazik, akkor mindig hoz valami "vásárfiát", csokit vagy valami apróságot, utoljára egy pici plüssmacit kaptam. Most már a kisfiúnknak is hoz meglepetést, pedig még pocakban van. :)
Minden nap kimutatja a szeretetét irántunk és ez viszont is így van. :) Odafigyelünk egymásra, jó házasság a mienk.
Nekem hoz a piacról gyümölcsöt, néha vesz csokit (évente egyszer), szüli, névnap... egyszer nem adott semmit, kivertem a raplit, azóta mindig nagyon figyelmes és mindenfélével megajándékoz.
Virág ritkán jár. Hétvégén időnként csinál reggelit.
Nem jellemző, inkább én kedveskedek. Ellenben a boltban meg én szoktam pakolni a bevásárlókosárba dolgokat:)
Szia!
Néha elém jön a munkahelyemre, amikor pihenőnapos. (Bár, már sokkal közelebb költözött a munkahelyem telephelye, így kb. 3 perc alatt hazaérek gyalog, úgyhogy ide még nem jött elém.:-D)
Napközben mi is SMS-ezünk, telefonálgatunk. Van, hogy csak annyit írunk, hogy "Szeretlek".
Apróbb, pénzért megvehető ajándékok inkább régebben fordultak elő (plüss egérke, macika hűtőmágnes, CD)
Gyertyafényes vacsival vár, ha sokáig dolgozok
Virágot magától csak ünnepekre vesz, azért szólnom kell
Bújik, simogat
Segít a háztartásban
Programokat talál ki (mozi, rendezvény, színház, stb.)
Főz, amikor tudja hogy sok a dolgom(titokban)
Simogatja a lábamat.
Felhozza az aksit.
Drága ajándékokat vesz a napomra.
Minden lehető alkalomra hoz valami csoki vagy effélét.
Megveszi, amiről észreveszi, hoyg hiányzik a háztartásból.
Elvisz ide-oda. Ahová én szeretek menni.
Kávét hoz az ágyba, és vasárnap pálinkát.
Nem szekálja a macskát, mert tudja, hogy azt utálom:)
Feldíszíti adentkor az erkélyt.
Megjavítja, mit összetörtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!