Köszönetet szeretnénk mondani a nagyszülőknek hogy egy nagyon nagy dolgot tettek értünk. Arra gondoltunk hogy egy ajándékkal fogunk kedveskedni, de mi lehetne az?
Családi összejövetel, ahol mind ott vagytok, egy egyszerű vacsora, és a család előtt köszönjétek meg a segítséget a nagyiknak egy-egy csokor virággal, nagypapiknak egy üveg bor vagy hasonló.
Idős korban szerintem nem a kávé, csoki, hanem a jó család sokkal fontosabb.
Mi is voltunk ilyen helyzetben, az én szüleimmel :))
Mi egy nagy fotókönyvet csináltattunk nekik a legszebb családi fotókkal, a cewe fotókönyvet írd be google-ba, le kell tölteni, magatok összeállíthatjátok, és szöveget is írhattok a képek mellé, szuper példákat is találtok a honlapon! Ha ti mind a két nagyszülőpárosnak akartok köszönetet mondani, csináltassatok kettőt. Mi az esküvő és a baba képeivel tettük tele, amiken velük vagyunk. Nagyon nagy örömet szereztünk vele. Én a középső két oldalra verset is írtam, a legelejére pedig férjemmel mindketten tollal írtunk pár kedves sort nekik.
Egy wellness kényeztető hétvége ?
Nálunk a családban nyerő lenne:)Szerintem örülnének neki
Ha a pénz tényleg nem számít, akkor vigyétek el őket Hévízre, Bükkfürdőre, Hajdúszoboszlóra, Tapolcára etc... egy hétvégére és kényeztessétek őket...
Vagy ha még nagyon aktívak, akkor kirándulásra vigyétek, vagy egy szomszédos országba...
Az együttlét a legfontosabb, ha ezt még meg tudjátok fejelni ilyen élményekkel az biztos megható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!