A családban (szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeiteknek) szoktátok mondani, hogy szeretlek?
Én ezt olyan furcsának tartom, hogy valaki a szüleinek vagy a gyerekének azt mondja hogy: szeretlek. Nekem ez kicsit amerikai filmes dolog. Nálunk soha sem volt szokás mondani, ellenben odamentünk a másikhoz és adtunk neki puszit, ölelést, törődtünk egymással, szóval inkább kimutattuk.
Ez baj ha valaki nincs a "szeretlek" szó használatához hozzászokva? Ha párkapcsolatba kerülök, akkor ez baj lehet?
nekem soha nem mondták, így nekem sem jutott eszembe, viszont az egyetemen megismert barátosném folyton mondta, így kialakult bennem, hogy barátoknak mondom, családtagoknak azóta sem (meg persze páromnak is mondom - mondtam)
26/N
Nekem furcsa lenne, ha nem mondanank egymasnak. Szuleimnek, testveremnek, paromnak, kozeli csaladtagoknak es nagyon jo baratoknak is mondom, persze van hattere is, nem csak ugy a vakvilagba jartatom a szamat. Neha jol esik mondani es hallani. A lanyom meg nagyon kicsi, nem tudja meg kimondani, de naponta tobbszor mondjuk neki, igy remelem o is sokszor fogja mondani nekunk.
A parom csaladjaban nem volt szokas, nehezen szokta meg, de mar neki is jolesik kifejezni, kimondani az erzeseit.
nem folyton szajkózom, mert egy idő után félek, elcsépelném, de néha jólesik kimondani, akár anyának, apának, nagyiéknak, háziállatnak(: csak hogy tudják. tudniuk kell;)
17/L
Igen szoktuk mondani.Nem csak szerelemmel lehet szeretni.26eves vagyok es ha kulfoldrol hazamegyunk a mai napig puszival kivanok jo ejszakat a szuleimnek,vagy ha munkabol hazajonnek ugy koszonok miutan kinyitottam az ajtot.BUMM.Es szerintem nincs is ezzel semmi baj.
Nem tudom melyik filmben lattad de szerintem nem kene a valo eletet filmekhez hasonlitgatni.Ennyi erovel minek egyek/aludjak/eljek ha az amerikai filmekben is azt csinaljak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!