Nagyszülőknek valami frappáns ötlet a dolog tálalásra?
Kiderült, hogy jön a baba, és anyum rájött magától, hisz ismer, a lánya vagyok :D
Így úszott a díszes bejelentés, maradtak a nagyszülők, első dédunoka lesz náluk, már régóta várják :)
Később akartam, de anyu nyúz, hogy mondjam el korábban, nem lesz semmi baj... Most a 7. hétben vagyok, úgy döntöttem, hajlok a dologra, elmondjuk hamarább (férjemnek mindegy, mikor mondjuk el, azt mondta).
Szerintetek hogy közöljük?
Egy ötlet elvetve, a kiscipős... ezt az egyet nem akarom.
Valakinek valami más ötlet? A kicsi novemberben jön, karácsonyra már velünk lesz, így ugrik a karácsonyi ajándék- dolog is...
Adtok ötleteket? Köszi :)
Lehet, hogy nagyon nyálas, de nekem tetszett az ötlet.
Írni nekik egy levelet a "baba" nevében, megszólítással: Kedves Dédmamám, Dédpapám, vagy dédszüleim, vagy ilyesmi. Pár sort csak (remélem, tologattok sokat, vagy valami személyeset, hogy remélem, velem is kimész majd a kispiacra, vagy érted, ami személyes). Amikor leesik, akkor lesz nagy az öröm. :)
tipegő/body felirattal:
"dédimama/dédipapa kedvenc dédunokája"
(te is megtudod csinálni,vasalható matricára kinyomtatod,rávasalod)
Na, a kispiacnál kijöttek a könnyeim( hiába,hormonok) mert nagyon eltaláltad, nálunk ők azok, akik árulnak a piacon, már pár évtizede kofák :)
Nem, nem nyálas, köszönöm a tippet ;)
ó de édes kérdés!egyem meg:D Sok örömötök legyen a kisklambóban!:)
Talán az,hogy keresel egy képeslapot,vagy rajzolsz,amin egy baba van az anyja pocakjában. Azt megcsinálod úgy,hogy postán fel lehessen adni képeslapként, és akkor megírod,hogy éppen "nyaralni" van, és alig várja a hazaérkezést:D
Nagyon levél (képeslap) felé hajlok, mert szeretnek mindent bekeretezni, meg kirakni, a nászútról is én magam szerkesztettem képeslapot, az is ki van náluk téve, azt hiszem, megint képeslap lesz :)
A rugi is csábít, felirattal... még ötletek?
második vagyok
te is megtudod csinálni...
papirirószerben veszel hozzá lapot (5db 1000ft)
paintben megcsinálod h milyen legyen (akár a nagyszüleid fényképe is mehet rá meg egy babkép,vagy amit akarsz)
kinyomtatod,rávasalod
elég tartósak,pólóim nagy része igy készült,30fokon mosva évekig jó...bár ajándékként nem lesz ugyse mosva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!