Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszülőknek valami frappáns...

Nagyszülőknek valami frappáns ötlet a dolog tálalásra?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy jön a baba, és anyum rájött magától, hisz ismer, a lánya vagyok :D

Így úszott a díszes bejelentés, maradtak a nagyszülők, első dédunoka lesz náluk, már régóta várják :)

Később akartam, de anyu nyúz, hogy mondjam el korábban, nem lesz semmi baj... Most a 7. hétben vagyok, úgy döntöttem, hajlok a dologra, elmondjuk hamarább (férjemnek mindegy, mikor mondjuk el, azt mondta).

Szerintetek hogy közöljük?

Egy ötlet elvetve, a kiscipős... ezt az egyet nem akarom.

Valakinek valami más ötlet? A kicsi novemberben jön, karácsonyra már velünk lesz, így ugrik a karácsonyi ajándék- dolog is...

Adtok ötleteket? Köszi :)

2011. márc. 20. 21:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
És ha elküldenéd levélben a pozitív terhességi tesztet? Bogarászhatnák egy darabig mire leesik nekik a dolog :D Vagy a diagnózist levélben mellé ezzel a kis megszólítós személyes levéllel, vagy egy plüss gólya :)
2011. márc. 20. 21:38
 12/26 A kérdező kommentje:

Személyesen szeretném, látni az arcukat.

Lehet, lesz rugi is, kép is :D

2011. márc. 20. 21:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Úr Isten,de nagyon jó ötletek! :D:D Mind nagyon tetszik! :D
2011. márc. 20. 21:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Az a baj a személyessel, hogy kb. ha mosolyogva bementek ketten azonnal le fog nekik esni :D A hormonok miatt esélytelen, hogy fapofával kibírd:D
2011. márc. 20. 21:56
 15/26 A kérdező kommentje:
Ma is voltunk látogatóba, senki nem sejtett semmit. Majd igyekszem :D
2011. márc. 20. 22:03
 16/26 anonim ***** válasza:

Mikorra tervezed a bejelentést? Akkor el is próbálhatjátok addig :D

Vagy menjetek hozzájuk oda a piacon és rejtsétek az ultrahang képet a kasszába vagy az áru alá, így messzebbről lesheted és tuti nem buksz le:D

2011. márc. 20. 22:04
 17/26 A kérdező kommentje:
Most férjem nincs otthon, és ő is ott akar lenni, szerintem a héten valamikor. Közel laknak, bármikor mehetünk.
2011. márc. 20. 22:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha van felvételed a szívhangról akkor állíts be csengőhangnak a telefonján és addig hívogasd ameddig le nem esik nekik:)
2011. márc. 20. 22:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én el tudnék képzelni egy szétnyitható képeslapot, kívül a levél, belül az ultrahangkép, és valami hasonló szöveget, mint:

"Sziasztok!

Tudom, régóta várjátok ezt a levelet. Itt volt már az ideje, hogy írjak, mert annyi mindent meg kell terveznünk!

Szeretném, ha sok-sok időt töltenénk majd együtt, és jó alaposan megismerhetnélek Titeket, járhatnunk a piacra, sétálni, együtt nevethetünk és jól érezzük magunkat hosszú-hosszú évekig. Mert én nagyon szeretném, ha sokáig veletek lehetnék, és amíg nem jövök, addig is nagyon vigyáznátok magatokra, mert Ti lesztek a Dédnagyanyám és Dédnagyapám!

Szeretlek Titeket!

Pocaklakó"

Én majd valami ilyesmit tervezek a nagyszüleimnek! :)

22/L

2011. márc. 20. 22:59
 20/26 A kérdező kommentje:

Utolsó, jól megbőgettél :)

Ti is most tervezitek? Én most vagyok 23 :)

2011. márc. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!