Nagyszülőknek valami frappáns ötlet a dolog tálalásra?
Kiderült, hogy jön a baba, és anyum rájött magától, hisz ismer, a lánya vagyok :D
Így úszott a díszes bejelentés, maradtak a nagyszülők, első dédunoka lesz náluk, már régóta várják :)
Később akartam, de anyu nyúz, hogy mondjam el korábban, nem lesz semmi baj... Most a 7. hétben vagyok, úgy döntöttem, hajlok a dologra, elmondjuk hamarább (férjemnek mindegy, mikor mondjuk el, azt mondta).
Szerintetek hogy közöljük?
Egy ötlet elvetve, a kiscipős... ezt az egyet nem akarom.
Valakinek valami más ötlet? A kicsi novemberben jön, karácsonyra már velünk lesz, így ugrik a karácsonyi ajándék- dolog is...
Adtok ötleteket? Köszi :)
Személyesen szeretném, látni az arcukat.
Lehet, lesz rugi is, kép is :D
Mikorra tervezed a bejelentést? Akkor el is próbálhatjátok addig :D
Vagy menjetek hozzájuk oda a piacon és rejtsétek az ultrahang képet a kasszába vagy az áru alá, így messzebbről lesheted és tuti nem buksz le:D
Én el tudnék képzelni egy szétnyitható képeslapot, kívül a levél, belül az ultrahangkép, és valami hasonló szöveget, mint:
"Sziasztok!
Tudom, régóta várjátok ezt a levelet. Itt volt már az ideje, hogy írjak, mert annyi mindent meg kell terveznünk!
Szeretném, ha sok-sok időt töltenénk majd együtt, és jó alaposan megismerhetnélek Titeket, járhatnunk a piacra, sétálni, együtt nevethetünk és jól érezzük magunkat hosszú-hosszú évekig. Mert én nagyon szeretném, ha sokáig veletek lehetnék, és amíg nem jövök, addig is nagyon vigyáznátok magatokra, mert Ti lesztek a Dédnagyanyám és Dédnagyapám!
Szeretlek Titeket!
Pocaklakó"
Én majd valami ilyesmit tervezek a nagyszüleimnek! :)
22/L
Utolsó, jól megbőgettél :)
Ti is most tervezitek? Én most vagyok 23 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!