Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszülőknek valami frappáns...

Nagyszülőknek valami frappáns ötlet a dolog tálalásra?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy jön a baba, és anyum rájött magától, hisz ismer, a lánya vagyok :D

Így úszott a díszes bejelentés, maradtak a nagyszülők, első dédunoka lesz náluk, már régóta várják :)

Később akartam, de anyu nyúz, hogy mondjam el korábban, nem lesz semmi baj... Most a 7. hétben vagyok, úgy döntöttem, hajlok a dologra, elmondjuk hamarább (férjemnek mindegy, mikor mondjuk el, azt mondta).

Szerintetek hogy közöljük?

Egy ötlet elvetve, a kiscipős... ezt az egyet nem akarom.

Valakinek valami más ötlet? A kicsi novemberben jön, karácsonyra már velünk lesz, így ugrik a karácsonyi ajándék- dolog is...

Adtok ötleteket? Köszi :)

2011. márc. 20. 21:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Örülök, ha tetszik. :)

Neeem, mi nagyon a kapcsolat elején járunk még, egyelőre nem tervezem az anyaságot, de imádom a gyerekeket, mindenképpen szeretnék majd.

Gratulálok a picihez! Sok boldogságot Nektek! :)

2011. márc. 20. 23:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nektek meg sok boldog évet együtt! Mi már a 8. évünket tapossuk együtt, gyerekszerelemnek indult...
2011. márc. 20. 23:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Engem meg ezzel bögetél meg hogy látszik hogy menyire szereted a nagyszüleidet. Ez olyan nagyon jó dolog.Gratulálok neki, meg a picurhoz is.
2011. márc. 21. 12:18
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nagyon szeretem őket, mert tényleg sokat köszönhetek nekik, megtanítottak a becsületre, ami ma, ahogy látom, egyre ritkább :(

Remélem, én is megtaníthatom majd az én picimet arra, hogy jó ember legyen.

Anyunak is szebben szerettem volna elmondani, de annyira belelát a lelkembe, hogy kiszúrta :D

2011. márc. 21. 17:52
 25/26 A kérdező kommentje:

Megvolt a nagy bejelentés :)

Képeslap volt, UH-képpel, és szép dédszülős szöveggel, ami először nem is esett le mamámnak, de papám már nevetett rögtön :)

Örültek nagyon, köszönöm az ötleteket.

2011. márc. 22. 21:33
 26/26 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen,szerintem mindenki nevében mondhatom hogy örülünk hogy beavattál minket egy ilyen dologba:)

Jó egészséget kívánok az egész családodnak,és sok boldog percet a pocaklakóval!

2011. márc. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!