Nagyszülőknek valami frappáns ötlet a dolog tálalásra?
Kiderült, hogy jön a baba, és anyum rájött magától, hisz ismer, a lánya vagyok :D
Így úszott a díszes bejelentés, maradtak a nagyszülők, első dédunoka lesz náluk, már régóta várják :)
Később akartam, de anyu nyúz, hogy mondjam el korábban, nem lesz semmi baj... Most a 7. hétben vagyok, úgy döntöttem, hajlok a dologra, elmondjuk hamarább (férjemnek mindegy, mikor mondjuk el, azt mondta).
Szerintetek hogy közöljük?
Egy ötlet elvetve, a kiscipős... ezt az egyet nem akarom.
Valakinek valami más ötlet? A kicsi novemberben jön, karácsonyra már velünk lesz, így ugrik a karácsonyi ajándék- dolog is...
Adtok ötleteket? Köszi :)
Örülök, ha tetszik. :)
Neeem, mi nagyon a kapcsolat elején járunk még, egyelőre nem tervezem az anyaságot, de imádom a gyerekeket, mindenképpen szeretnék majd.
Gratulálok a picihez! Sok boldogságot Nektek! :)
Köszi :)
Nagyon szeretem őket, mert tényleg sokat köszönhetek nekik, megtanítottak a becsületre, ami ma, ahogy látom, egyre ritkább :(
Remélem, én is megtaníthatom majd az én picimet arra, hogy jó ember legyen.
Anyunak is szebben szerettem volna elmondani, de annyira belelát a lelkembe, hogy kiszúrta :D
Megvolt a nagy bejelentés :)
Képeslap volt, UH-képpel, és szép dédszülős szöveggel, ami először nem is esett le mamámnak, de papám már nevetett rögtön :)
Örültek nagyon, köszönöm az ötleteket.
Nagyon szívesen,szerintem mindenki nevében mondhatom hogy örülünk hogy beavattál minket egy ilyen dologba:)
Jó egészséget kívánok az egész családodnak,és sok boldog percet a pocaklakóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!