Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényetek akarta vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényetek akarta vagy mindegy volt neki?

Figyelt kérdés

A párotok (férfi)ő akarta az esküvőt?Miben nyilvánult ez meg?Volt olyan hogy ő állt jobban a házasság mellett???

Mi 3éve vagyunk együtt,bár én még fiatal vagyok,ő benne lenne a korban.Szóval azért mi is beszélgetünk erről a témáról,és meglepett hogy férfi létére ilyen véleményen van.Ő teljesen házasságpárti,és az is furcsa hogy ő akarja a nagy lagzit nem pedig én,nő létemre!Nem vagyok az a "magam mutogatós"tipus és nem szeretem a felhajtásokat.Ő viszont azt mondja hogy egy lagzi úgy szép ha nagy.Falunk élünk és ő így nevelkedett,lehet hogy ezért??!Tehát hogy nem elég neki a szűk családi kör (ami kb 25fő) hanem az az igazi ha nagy lagzi van (ami kb 120fő)Régebben arra gondoltam,hogy azért mondja ezt mert így bújik ki a házasság alól,mert tudja hogy sosem lesz annyi pénzünk rá :)

De idővel rákérdeztem erre,és azt mondta hogy dehogy is,nem azért mondta és lesz majd annyi pénzünk...egyszer...

Azóta rájöttem hogy ő ezt tényleg így is gondolja,féfrfi létére.

Nálatok volt így?Vagy ismerősnél???

2010. okt. 19. 08:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
ő még jobban akarta, mint én! 26/nő
2010. okt. 19. 08:45
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

Hát én ezt csak olyantól hallottam eddig férfitól, aki azóta se vette el a párját... van már 3 gyerek, de a nagy lagzirta még nem jött össze a pénz... Szerinted össze fog nekik jönni 3 gyerek mellett???

A férfi, ha házaságpárti, akkor nem akar együttélésben élni ezer évig, amig össze nem jön a pénz egy nagy lagzira. Ha házasságpárti, akkor teljesen mindegy neki a külsőség, akkor TÉGED szeretne feleségül venni. Ennyi a véleményem és bocs, de ebből nem lesz házasság kb. sose...

2010. okt. 19. 08:46
 3/25 A kérdező kommentje:

Elösször én is így gondoltam.DE!Aztán megismertem őt és a családját,és másképp látom a dolgot.3an vannak tesók,mind a 3 férfi.És a 2bátyja nős,és mind a 2nek nagy lagzija volt.Ha körbe nézek a családjában akkor ezt látom mindenhol szinte.Ez amolyan "hagyomány"náluk.

Nekem spec.fontos a házasság ezt ő is tudja de a gyerekeket nem szeretném még nincs házasság.Neki is mondtam egyet ért vele,elfogadja.Persze ha mégis csak besikerül nem probléma,de alapvetően addig nem készülünk rá.

2010. okt. 19. 08:52
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Háááááát.... Ezt a kérdést tedd föl majd 8-10 év múlva is, ha még mindig nem lesztek összeházasodva.

Egyébként sok boldogságot, semmilyen rosszindulat nem beszél belőlem, de ha téged akar feleségül, akkor miért kell várni? Meddig? Mire? Csodára? Lottó nyereményre?

2010. okt. 19. 08:58
 5/25 A kérdező kommentje:

nem aktuális még ahogy irtam is,mert én még szemtelenül fiatal vagyok hozzá képest :)

nem arról van szó hogy 1-2 év és esküdnénk is.ő majd nagy lagzit akar velem,ha korosodok egy kicsit ;)

nem az volt a kérdés hogy vkinek volt e így,hanem hogy vkinek a párja ilyen nagy mulatozós párti.

2010. okt. 19. 09:03
 6/25 anonim ***** válasza:
Házasságpárti,akarta a polgári esküvőt de nem érdekli se a nagy lagzi, se a giccses ruha. Engem sem. Jogi biztonság.
2010. okt. 19. 09:04
 7/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az a normális, ha mindkét fél egyformán akarja, egyik sem erölteti az akaratát a másikra. Ez vonatkozik magára a házasság tényére is, meg a lagzi nagyságára is.
2010. okt. 19. 09:08
 8/25 A kérdező kommentje:
Tehát nem való nekünk házasság ha nagyot akarunk a teljes családdal?
2010. okt. 19. 09:10
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Felvázolom a jövőt: nem lesz pénz lagzira, mert kell az önálló életre, lakásra, kocsira, stb. Te már akarsz gyereket, hát be fog csószni. Minden rendben, jól működik, persze pláne nincs pénz házasságra, most már a gyerek miatt se. Jöhet még több baba, ha több gyereket akartok, mire kéne vánrni... Lesz sok gyereketek, minden rendben, csak a házasságra nem jutott sose pénz.

Ne legyen igazunk... Ha úgy látod az anyagi helyzetét, hogy rövid időn belül finanszirozni tudja a nagy lagzit, hát legyen, várj türelemmel.

2010. okt. 19. 09:23
 10/25 eszo ***** válasza:

szerintem meg mindenki olyan lagzit csináljon, amilyet szeretne, amire szép és örök emlékként tekinthet vissza..valakinek ez egy szűk családi körű vacsi, vkinek 150 fős banzáj..

szerintem próbáljátok majd megtalálni a középutat:-)

sok boldogságot!

2010. okt. 19. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!